biz fakirmiyik ?Elit kısım
biz fakirmiyik ?Elit kısım
Entepe gelicim çayını içik gidicimKargo beleş reis
Özledim vallahi ist yi benim için gülhanede tepeye çık orda 1 demlik çay ile bir parlement yak bogaza karşıWatercity ???
Bizim oralar ultra elit o bakımdan ?biz fakirmiyik ?
Başım üstüne reis her zaman beklerimEntepe gelicim çayını içik gidicim
Çektim rahat öder o kadarEren Oslo ne kadar güvenlir senn Oslo ya atıp buraya roll yapicam yada benim kalem routebet atcam Oslo guvionmi 2-3 k için
licensed by office curacao ?? gamingEren Oslo ne kadar güvenlir senn Oslo ya atıp buraya roll yapicam yada benim kalem routebet atcam Oslo guvionmi 2-3 k için
Geçen gün sizin bahçıvanla bizim bahçıvan kavga ediyodu zor ayırdılar ??????Bizim oralar ultra elit o bakımdan ?
Bana bunlarla gelEren Oslo ne kadar güvenlir senn Oslo ya atıp buraya roll yapicam yada benim kalem routebet atcam Oslo guvionmi 2-3 k için
Hayindir gardas ne oyle ingilicce gonusuyonlicensed by office curacao ?? gaming
ben baya çektim o siteden ödüyorEren Oslo ne kadar güvenlir senn Oslo ya atıp buraya roll yapicam yada benim kalem routebet atcam Oslo guvionmi 2-3 k için
Yav bu zenginler kongen felan oynar siz nasıl alıştınız bu iddaa işine kesin bahçivan alıştırmıştırGeçen gün sizin bahçıvanla bizim bahçıvan kavga ediyodu zor ayırdılar ??????
Ama hata sizin bahcivandaymis hortumu bizim bahceye atmis cicekler mahvolmusGeçen gün sizin bahçıvanla bizim bahçıvan kavga ediyodu zor ayırdılar ??????
Curaco lisanlı bişeyli diyo tercğme ediyim ??????licensed by office curacao ?? gaming
kanka bağcılar değil mi orası ?Bizim oralar ultra elit o bakımdan ?
Ya sizinkine ne demeli hep gülleri ezmiş manyak ?????Ama hata sizin bahcivandaymis hortumu bizim bahceye atmis cicekler mahvolmus
abla çözdü hemenCuraco lisanlı bişeyli diyo tercğme ediyim ??????
No understand melicensed by office curacao ?? gaming
Bagcilar ama nasıl bagcilar ?kanka bağcılar değil mi orası ?