S
Supi61
Guest
aynen bonus eklenecekte kazanacazda cekcezdeeeeeee
Yaptık da lose olduk bileAtamazlar daha eklenmedi şu an eklenmiş olup kupon yapmamış olan sanırım @ilkerimxx var sadece
Vay canına bi texas cekim yapmış o zamanYaptık da lose olduk bile
bıde dun ben cektımVay canına bi texas cekim yapmış o zaman
Eklenmediki daha ????Vay canına bi texas cekim yapmış o zaman
Senden hızlısı yok reis lose işinde ne ara yaptın sen kuponuYaptık da lose olduk bile
Şu gece yatan güzelim kupon 52 atamadılar son per adilerSenden hızlısı yok reis lose işinde ne ara yaptın sen kuponu
Yazık olmuş vallahi niye hep Son çeyrek böyle az çıkıyor deli oluyorum ortalamaya göre rahat gelmeliŞu gece yatan güzelim kupon 52 atamadılar son per adiler
Ev denen malın yüzünden favori idi bide şeref yoksunuYazık olmuş vallahi niye hep Son çeyrek böyle az çıkıyor deli oluyorum ortalamaya göre rahat gelmeli
Kansuz bunlarEv denen malın yüzünden favori idi bide şeref yoksunu
İlk çeyrek attıgının 2 çeyrek atmış piçEv denen malın yüzünden favori idi bide şeref yoksunu
Favori adi takım ya son per 51 lazım hep atmışlar 50 üstü son per katlettiler barem 245.5 du bi ara rahat geldi demiştimİlk çeyrek attıgının 2 çeyrek atmış piç
Temsilciyi vurdular heralde bu kadar bonus verince ?? ses yok henüzEklenmediki daha ????
Sayende ekmeğinden olmuşturTemsilciyi vurdular heralde bu kadar bonus verince ?? ses yok henüz
Yok yaw işinden niye olsun o kadar karamsar olma vurmuşlardır bence ??Sayende ekmeğinden olmuştur
Kökten çözüm yaniYok yaw işinden niye olsun o kadar karamsar olma vurmuşlardır bence ??
reis hostun macına suan 1.ceyrek üst bas kasayıEKLENDİ 30 TL