Biraz Şener Şen filmi izle sendevletin namuslu forum admini ne rusvet yer nede rusvet verir beni cok yanlis tanimissiniz ?
Biraz Şener Şen filmi izle sendevletin namuslu forum admini ne rusvet yer nede rusvet verir beni cok yanlis tanimissiniz ?
rakı içen adam freebet mi ister rakiyi nasil buldun senYani rakıya şaraba devam et diyorsun
e izledikte konusuyoruz ?Biraz Şener Şen filmi izle sen
Rakı yok su var su ama mustafaya büyük boy uhu sipariş ettim beleş tarafındanrakı içen adam freebet mi ister rakiyi nasil buldun sen
Benim ankaya var 1k olmuştur 1 tele çekemedik. Betpuan için temsilciyle konuştum canlı destekten ozan beyi istesinler cicek ve çikolatayla nasipse olur dedi ??sponsorlardan hangisine yatirimin var
Aha kız istemeye mi gitcegizBenim ankaya var 1k olmuştur 1 tele çekemedik. Betpuan için temsilciyle konuştum canlı destekten ozan beyi istesinler cicek ve çikolatayla nasipse olur dedi ??
Ozan bey bakıyormuş sponsorluk ile
uhusuz olmaz zaten o sartRakı yok su var su ama mustafaya büyük boy uhu sipariş ettim beleş tarafından
nick ayni ?
Vurdu yine piyango sananick ayni ?
benim kullanici adimi verirkeb bonuslideri marketing yetkilisi de onlar otomatik 50 tl ekler ??
belki cekeriz de moriye rusvet veririz ?Vurdu yine piyango sana
Ne kadar şaşırtıcı egzotik bir seçim nick olarak. Nasıl aklına geldi ???nick ayni ?
Cekmesende bulursun sen koskoca bonuslideri sitesinin marketimk biseysi oluyosun sonuçta ??belki cekeriz de moriye rusvet veririz ?
benim normalde lakabim o napiyim ?Ne kadar şaşırtıcı egzotik bir seçim nick olarak. Nasıl aklına geldi ???
aynen biseysi ama ne oldugu tam belli degil ?Cekmesende bulursun sen koskoca bonuslideri sitesinin marketimk biseysi oluyosun sonuçta ??
İYİ olurbelki cekeriz de moriye rusvet veririz ?
aleyküm selam abla hoşgeldinSelam günaydınlar ??