mami o kadarda değilO adami niye buraya etiketliyorsun onlarda karakter mi var. Bizim kavga ettigimiz adamlarla kanka olmuşlar adamlar paraya taptiklari icin buraya gelmediler sende tutup etiketliyorsun
kunuk varken ?
mami o kadarda değilO adami niye buraya etiketliyorsun onlarda karakter mi var. Bizim kavga ettigimiz adamlarla kanka olmuşlar adamlar paraya taptiklari icin buraya gelmediler sende tutup etiketliyorsun
Reis defterin düz çizgisiz olması lazım hep çizgili-kareli olmuşYahu burda yeni bir sayfa açtık yine olmuyor nasıl edelim
Bekliyorum enerjiyi@Adam1977 veriyon negatifi veriyon negatifi bi enerji yollayacam kapatacam tüm çakralarını ??
Buda sana gelsin@Adam1977 veriyon negatifi veriyon negatifi bi enerji yollayacam kapatacam tüm çakralarını ??
Sen mori ile bana uhu gönder kafa milyon olmalı bugünReis defterin düz çizgisiz olması lazım hep çizgili-kareli olmuş
Bırakmıyorlar karalayıp kareli yapıyorlarReis defterin düz çizgisiz olması lazım hep çizgili-kareli olmuş
en büyük boyundan gönderiyorum ?Sen mori ile bana uhu gönder kafa milyon olmalı bugün
Aleyküm selam kardeşim hoş geldincümleten Selamun Aleyküm dostlar
Hayranım düşüncene ancak kurtarır bizien büyük boyundan gönderiyorum ?
insan bu dünyada ne olmak ister kiHayranım düşüncene ancak kurtarır bizi
saolasın kardeşim nasılsınAleyküm selam kardeşim hoş geldin