Allah rahatlik versin canin saolsun hakli oldugun yerler var wpdende demistimNeyse ben cidden yatıyorum gözlerim kapaniyor herkese hayirli sabahlar hayirli işler
Allah rahatlik versin canin saolsun hakli oldugun yerler var wpdende demistimNeyse ben cidden yatıyorum gözlerim kapaniyor herkese hayirli sabahlar hayirli işler
Ya abi kac yasinda adamsin benim dediklerimlemi hareket edecsin zamaninda kanka oldugun kisilere hirsiz dedin sonra oda senin icin biseyler demisti illa herseyi yazalimmiHedef olursun tabi orda ekip kaç kişi vardı hepsi Agız birligi yapıp buraya karar verip geldi sen ne yaptın sattın açık açık ekip can ciger dedigin kişileri
günaydın ve iyi gecelerNeyse ben cidden yatıyorum gözlerim kapaniyor herkese hayirli sabahlar hayirli işler
Yaziklar olsun sana etkinlikten kimden aldim burda soyle bakim hele delikanli gibi 2 aydir uyeyimVallahi öyle hep etkinlikte geldin yanlış yok bu sabahta osmanın yazdıgını kim yetiştirdi ise onun için geldin
Vallahi yaz ne varsaYa abi kac yasinda adamsin benim dediklerimlemi hareket edecsin zamaninda kanka oldugun kisilere hirsiz dedin sonra oda senin icin biseyler demisti illa herseyi yazalimmi
Gerek yok Ben inssnlari rencide etmemVallahi yaz ne varsa
Yahu burda yeni bir sayfa açtık yine olmuyor nasıl edelimLütfen iyi düşününkötülükten fenalıktan kimseye fayda gelmezz bana bile
![]()
100 yap ikiye bölelim en iyisibana 50 tele sponsor lazımm:
???Lütfen iyi düşününkötülükten fenalıktan kimseye fayda gelmezz bana bile
![]()
para bu erendeeeeee100 yap ikiye bölelim en iyisi
yok kaybettim hepsinipara bu erendeeeeee
Bizimyok kaybettim hepsini
kaybetmeden önce bari çekip harcadimyok kaybettim hepsini