S
Supi61
Guest
s.aleykummm
A.selam supi ReYiZs.aleykummm
İnşlh olur be kardeşim karamsar olmaA.selam da pek aydın değil gün.
Aleyküm selam kardeşim hoş geldins.aleykummm
İYİ gecelerHerkese aleykum selam Gunaydin
Bana iyi geceler ???
O adami niye buraya etiketliyorsun onlarda karakter mi var. Bizim kavga ettigimiz adamlarla kanka olmuşlar adamlar paraya taptiklari icin buraya gelmediler sende tutup etiketliyorsun
Teşekkürler abiİYİ geceler
Sabah sabah o ne yaptıgını bilmiyor şimdi yazdı işteO adami niye buraya etiketliyorsun onlarda karakter mi var. Bizim kavga ettigimiz adamlarla kanka olmuşlar adamlar paraya taptiklari icin buraya gelmediler sende tutup etiketliyorsun
Birde kelime kasarligi yapiyor benim parayla isim yok kimden para istemişim vs vs kimseden istemesine gerek yok zaten butun cekilislerde 1.sırada para icin kavga ettigimiz adamlarla kanka olmus sorsan dosttuz tabi orda her gun iyi kötü 20 30 indiriyordu cebine dosttuk ?Sabah sabah o ne yaptıgını bilmiyor şimdi yazdı işte
Dostluğu 20. 30 cebe onunBirde kelime kasarligi yapiyor benim parayla isim yok kimden para istemişim vs vs kimseden istemesine gerek yok zaten butun cekilislerde 1.sırada para icin kavga ettigimiz adamlarla kanka olmus sorsan dosttuz tabi orda her gun iyi kötü 20 30 indiriyordu cebine dosttuk ?
Bana da çok acil lazım gerekirse borç diye versinBana bir sponsor lazım bugün
O kelime kalarlıgı yapıp duygusal konuşmaları biz çoktan geçtik şimdi o geçiyor o yoldanBirde kelime kasarligi yapiyor benim parayla isim yok kimden para istemişim vs vs kimseden istemesine gerek yok zaten butun cekilislerde 1.sırada para icin kavga ettigimiz adamlarla kanka olmus sorsan dosttuz tabi orda her gun iyi kötü 20 30 indiriyordu cebine dosttuk ?
Ben o Paşalı yı itin götüne sokup çektim adamda yüz yok zatencok değer verdiğniz onun yuzunden bana tavır yaptgunuz paşalıda mod oldu![]()