Selamun Aleyküm dostlar
sağolasın reis sana çok uzaklardan tüyo getirdim. ? bu maç 1-1 bitebiliraleykum selam uhu hg
saol uhu benim kendi dolandiricim var ona ayip olmasin verdigi maca basip don atlet kalmazsam seninkine basacagim soz ?sağolasın reis sana çok uzaklardan tüyo getirdim. ? bu maç 1-1 bitebilir
Hahaha öğlene kadar bari paralı çıkamadıkya ????Kenan temiz tertemiz bizdeki kalan da ??
çok daha derin bir çalışma içerisindeyim. kısa süre içinde sonuçlarını alacağım ?saol uhu benim kendi dolandiricim var ona ayip olmasin verdigi maca basip don atlet kalmazsam seninkine basacagim soz ?
neden abla söyledim ya basketin püf noktalarını ?Hahaha öğlene kadar bari paralı çıkamadıkya ????
ayvayi yedik o zaman ?çok daha derin bir çalışma içerisindeyim. kısa süre içinde sonuçlarını alacağım ?
Cyberler püf nokta falan dinlemiyo yaa????neden abla söyledim ya basketin püf noktalarını ?
yeni bir çalışma içerisindeyim abla ? değişim şartCyberler püf nokta falan dinlemiyo yaa????
Hadi bakalım dinlicem püf noktalarını???yeni bir çalışma içerisindeyim abla ? değişim şart
2.5 mu abi takibe alayım hemen ?Taivan 2 maç üst olmzsa bizde 0 ladık
abla önce betcodan vazgeçmen lazım bonus var diye oynuyorsunuz ama sonu kayıp oluyor genelde ?Bu gün ayarlayabilirsem betbeyi bende denicem ?
Mendil vereyim göz yaşını silersinilk defa papara istendi benden duygulandim ?
Dinamit bugün frebet varmı %100dün dinamitte 205 yaptık sımdı geri siteye attım cevrımsızı alıym snra devam☺