K
köpek1
Guest
aga koy beni sol liberoya 3 tane ben tek atiyimHazırlan seni oyuna alacagım senin gibi etkili forvet lazım Şalke için
aga koy beni sol liberoya 3 tane ben tek atiyimHazırlan seni oyuna alacagım senin gibi etkili forvet lazım Şalke için
onerileri goz onune alacagiz ?Böyle daha iyifarklı ?diğer türlü başka yeri anımsatıyo ??
Ya üyeliğim varda nası olmuşum bilmiyom ??unuttum herşeyimi giremiyımda ???zaten yeni uye olanlara veriyorlar şapşik abla eskilere degil ?
e az oncede yok dedin bizi mi siniyorsun ?Ya üyeliğim varda nası olmuşum bilmiyom ??unuttum herşeyimi giremiyımda ???
Üyeliğim varda bilmemne bilmemne mi diyeydim uzatmıyım dedim işte direk yok dedim??e az oncede yok dedin bizi mi siniyorsun ?
Sen gelene kadar düzeldi abi ?Ne olmuşta siteye ben bi fatklılık göremiyom
Allahim sana geliyorum ?Üyeliğim varda bilmemne bilmemne mi diyeydim uzatmıyım dedim işte direk yok dedim??
duzeldi abi bizim teknikci arkadasin cani skılıyordu biraz oynamis siteyle ?Ne olmuşta siteye ben bi fatklılık göremiyom
Sende beni sınıyon sanki he ???Allahim sana geliyorum ?
Libero diyor bu futbol dan anlamıyor kaleden kaleye mi gol atacaksın bize savunma degil hucum gol lazımaga koy beni sol liberoya 3 tane ben tek atiyim
yok hanim ağa bizim gibi marabaların ne haddine seni sinamak ??Sende beni sınıyon sanki he ???
ben rakip kaleden bahsetmiyorum ki kendi kalemden bahsediyorum 3 gol ben tek atarim yani ??Libero diyor bu futbol dan anlamıyor kaleden kaleye mi gol atacaksın bize savunma degil hucum gol lazım
wolfsburga bende 2 atar demistim malesef ikimiz birden lose ?Gelirmi bu huu?
Ekli dosyayı görüntüle 3279
Sende aynısını dediysen kesin lose o zaman ???onada kg oynuyodum vazgeçtim ?wolfsburga bende 2 atar demistim malesef ikimiz birden lose ?
Shalke tamam wolsburg tamamda ausbutg zorGelirmi bu huu?
Ekli dosyayı görüntüle 3279