K
köpek1
Guest
Allah senin gazabina kimseyi dusurmesin iflah olmuyorlar valla ?Karşı tarafta bir tane güzel insan kalmayacak hedefim büyük
Allah senin gazabina kimseyi dusurmesin iflah olmuyorlar valla ?Karşı tarafta bir tane güzel insan kalmayacak hedefim büyük
teşekkürler adminim vallahi bu süre sınırı bitirdi beni ömrümden ömür gitti resmenonuda gorusecegim yonetimle merak etme![]()
Sevenimiz çok ömerim sağolsunlar ama kıymet bilmedilerAllah senin gazabina kimseyi dusurmesin iflah olmuyorlar valla ?
onu gorusmek gerekiyor ligler aciliyor mesaj odulu de getirebiliriz eger gelmeyecekse kaldirtirim onu yakin zamandateşekkürler adminim vallahi bu süre sınırı bitirdi beni ömrümden ömür gitti resmen
valla cok abi kiymet bilmeyenler yedigi ekmekten olur bir bir dokuluyor koca agacin yapraklariSevenimiz çok ömerim sağolsunlar ama kıymet bilmediler
Sayın adminim mesaj ödülü daha iyi olur bence ödülmistemeyenler kaldırılabilir isteyenlere süre konulabilir meselaonu gorusmek gerekiyor ligler aciliyor mesaj odulu de getirebiliriz eger gelmeyecekse kaldirtirim onu yakin zamanda
@Alfa97 vallahi ben ödül mödül istemiyorum rahat yazıyım bana ödül vermeyin istemiyorum vallahi billahi yoksa kalpten gidecemonu gorusmek gerekiyor ligler aciliyor mesaj odulu de getirebiliriz eger gelmeyecekse kaldirtirim onu yakin zamanda
Napıyon adminvalla cok abi kiymet bilmeyenler yedigi ekmekten olur bir bir dokuluyor koca agacin yapraklari
abi iki de bir sayin adminim ne yahu sanki ben yabanciyim ?Sayın adminim mesaj ödülü daha iyi olur bence ödülmistemeyenler kaldırılabilir isteyenlere süre konulabilir mesela
Şu an ordaki ortamı yakalamış bulunmaktayım ama daha iyisi olacakvalla cok abi kiymet bilmeyenler yedigi ekmekten olur bir bir dokuluyor koca agacin yapraklari
vayss kral abim gelmis cok sukur biraktigin gibi sen napiyon nasilsinNapıyon admin
bi cozum bulacagiz ins@Alfa97 vallahi ben ödül mödül istemiyorum rahat yazıyım bana ödül vermeyin istemiyorum vallahi billahi yoksa kalpten gidecem
Olsun arkadaşlık başka iş başkaabi iki de bir sayin adminim ne yahu sanki ben yabanciyim ?
teşekkürler adminimbi cozum bulacagiz ins
Bende bıraktığım gibivayss kral abim gelmis cok sukur biraktigin gibi sen napiyon nasilsin
ilker abi alem adamsin ne olursa olsun benim gozumde hep ayni degere sahipsiOlsun arkadaşlık başka iş başka
özledin miBende bıraktığım gibi