Lüksbet hesabına gir abi ?????Reiste olunca oluyor yav şifrelwrini biliyom hesaplarını bi karıştırsammı
Lüksbet hesabına gir abi ?????Reiste olunca oluyor yav şifrelwrini biliyom hesaplarını bi karıştırsammı
abi bunu daha once yaptik sanki geri alamamistim senin cekimler sikintili ?Ben bana atıyon bir süre sonra süre belli değil 100 alıyon
Banka hesap ve papara hesapları var bende tel onayı istemese karıştırırdıkLüksbet hesabına gir abi ?????
Şanssız mı? Gökten sibel can yağsa bize kazım kartal düşüyor sen şanssızım mı diyosun sayın adminbey ??sanssiz admin bide ?
Kurnaz laz uşagı boş veya arada para attıgı hesap şifresini veriyor euro dolar olan hesaplar gizli sadece kendisi biliyorReiste olunca oluyor yav şifrelwrini biliyom hesaplarını bi karıştırsammı
Yok başka yerdir o ben sağlamımabi bunu daha once yaptik sanki geri alamamistim senin cekimler sikintili ?
Saglam olan yere yaptırmaz bunlarYok başka yerdir o ben sağlamım
Başka yerle karıştırıyor bende olmaz öyle şeylerSaglam olan yere yaptırmaz bunlar
Elde var ömer şerif king
Kinqi çık abi şerif abide şüpheli biraz alfa abiyide bilmiyom ????Elde var ömer şerif king
Ömer kesinKinqi çık abi şerif abide şüpheli biraz alfa abiyide bilmiyom ????
E kim kaldı abla ?Kinqi çık abi şerif abide şüpheli biraz alfa abiyide bilmiyom ????
bol şansSağlam totem istiomEkli dosyayı görüntüle 3188
1 dakika boş geçmiş kansizlarSağlam totem istiomEkli dosyayı görüntüle 3188