Bende 3 haziranı bekliycem 4 haziranda yoksa daha verselerde almamAramadım gerek duymuyom klasik cevap verecekler inandırıcı değil millet başvursuğu günğn ertesi günü aldı verecek olduklarına veriyorlar hemen benim itimatım kalmadı bunlara
Sakla yarına uykum var çok fenailker abi yapmıycan sanırm rol gece gece ıyı gıderdı
Kaptanteo kim daha sictigi bok kurumamustir dunku veled bi denerizde uyeligin acikmi@TeXaS yadın benim cratosu halledlim mi silindi ama bi unut kaptanteo alamadı belki sen alırsın
Ulan yasal takibim haczim icram yok bana çıkmadı hala bekliyoz enteresan neye göre veriyolar belli değilİlket abi bizim burda bi arkadas var sigorta yok gelir. Yok omru cezaevlerinde gecti 10k basvurmus 5 k onaylanmis
Kardesim bi bilsem cok garip bizde dukkan vardi sattik para suyunu cekti bejliyom bende basvurdumUlan yasal takibim haczim icram yok bana çıkmadı hala bekliyoz enteresan neye göre veriyolar belli değil
Üyeliğim acık 5 katı kurakı varmış forumda herkes dalga geçtiği xaren adam hood olmul bana diyorki üstüne bi bardak su içKaptanteo kim daha sictigi bok kurumamustir dunku veled bi denerizde uyeligin acikmi
aleyküm selamSelamun aleykum cumleten hayirli isler
Aleykum selam hayirli sabahlar abiSelamün aleyküm hayırlı sabahlar olsun arkadaşlar