Iyi geceler gral . Kupon atılır 1 2 hadi 3 tur gidilir çekilir ekibe takib edene ya dağıtılır yada roll parası atılır kalanla başka sitede devam edilir budur olay. Anlamak mümkün değil bayramın 2.günün den beri kupon takip ediyoruz hala bişey yok.Neyse ben yatar gerek yok artık bu saatten sonra 2.5 gğn oldu hala kupon üstüne kupon işim gücüm var bu sefer çok kızdım
3.5 k lardan buralara mı düştün yoksa çektin mi ? Insallah cekmissindirbu zamana kadar hıc yalan soylemedım soylememde
Ekli dosyayı görüntüle 3167
bakıyede durdurmadm cektım ama zarar var. neyse selametle herkez benm yalan borcum yok kımseye kupona basıldını ılla ss atmaya gerek yok3.5 k lardan buralara mı düştün yoksa çektin mi ? Insallah cekmissindir
Ulan üst alsak 2 sayi atmazlar o sürede. Deli sayı cıktı beeşaka gıbı ne attılar be neyse oylesın bı kupon yapcam
Tebrikler
Gral senin destek kredisi isi ne oldu?Senin olsun kuponda kazançta artık
Beklemwde mk kredisi daha değerleniyor şikayet ettim bddkya 30 gün içibnde cevap vereceklermişGral senin destek kredisi isi ne oldu?
ilker abi yatma cekımı halledeym atıcamBen yatar iyi geceler
Bankayı aradın mı? Ben aradım bugün 3 hazirana kadar net bi cevap gelecek dediler benim 2 nisan başvuru var 12 nisan 7500 onaylandi mesaji 13 nisan krediniz olumlu karşılanmıştır diye 2 mesaj ayrıca cep şube girişinde de krediniz onaylandi yazısına rağmen hâlâ değerlendirmede diyorduBeklemwde mk kredisi daha değerleniyor şikayet ettim bddkya 30 gün içibnde cevap vereceklermiş
Aramadım gerek duymuyom klasik cevap verecekler inandırıcı değil millet başvursuğu günğn ertesi günü aldı verecek olduklarına veriyorlar hemen benim itimatım kalmadı bunlaraBankayı aradın mı? Ben aradım bugün 3 hazirana kadar net bi cevap gelecek dediler benim 2 nisan başvuru var 12 nisan 7500 onaylandi mesaji 13 nisan krediniz olumlu karşılanmıştır diye 2 mesaj ayrıca cep şube girişinde de krediniz onaylandi yazısına rağmen hâlâ değerlendirmede diyordu