Bu hafta,2 k ile giriş yaapacam intikam bütük olacakGral şu son 2 haftadır hep ters geldi yaw tekli de roll de. Babaking kazandı ama zararı kapatacak daha faydası olmaz onun ??
Bu hafta,2 k ile giriş yaapacam intikam bütük olacakGral şu son 2 haftadır hep ters geldi yaw tekli de roll de. Babaking kazandı ama zararı kapatacak daha faydası olmaz onun ??
Gelmez kagit magit erteleZirrar bankasına kredi kartı borcum var 3 ay eregeleyebilyormusum ertlersem eve kağıt gelir mi agustosa kadar yeni sezonda cıksrtırım cyber ocagmı söndürdü
Abi senin bi siren vardı bende köpek hafızası var o gübü bize bakiye eklettin 150 liram kaldı ddndhdh canındağolsun abiGelmez kagit magit ertele
Nasil anlamadimAbi senin bi siren vardı bende köpek hafızası var o gübü bize bakiye eklettin 150 liram kaldı ddndhdh canındağolsun abi
O değil bu arkadaşAbi senin bi siren vardı bende köpek hafızası var o gübü bize bakiye eklettin 150 liram kaldı ddndhdh canındağolsun abi
Ya abi senmiydin bilmiyorum günahını almıyım eylğl ekim gibi bi steden bize bakiye ekleytin hatta muhain yazıcıoğlu resmin vardı abi kazandım sonra hesabıma daha giremedim yani olan olduNasil anlamadim
Cyberler kadar lanet bişey yok . Eve bisey gelmez merak etmeZirrar bankasına kredi kartı borcum var 3 ay eregeleyebilyormusum ertlersem eve kağıt gelir mi agustosa kadar yeni sezonda cıksrtırım cyber ocagmı söndürdü
Ya abim gelicek misafir ılacak bırakfıgımı biliyorlar mahxup olmak istemiyorumCyberler kadar lanet bişey yok . Eve bisey gelmez merak etme
Yok ben degilimYa abi senmiydin bilmiyorum günahını almıyım eylğl ekim gibi bi steden bize bakiye ekleytin hatta muhain yazıcıoğlu resmin vardı abi kazandım sonra hesabıma daha giremedim yani olan oldu
KArıstırdık abiYok ben degilim
Gral her daim.takipteyiz biliyorsun kaybetsekte kazansakta dostluk bâki.Bu hafta,2 k ile giriş yaapacam intikam bütük olacak
ASKerlik bitti mi askerim allah bize de nasip eder 1 senem kaldı inşhadi bakalm gelirse tayfaya 50 kagıt ntv yapar☺
[TABLE]
[TR]
[TD][/TD]
- Golden State Warriors Cyber - Los Angeles Lakers Cyber
- 2. Çeyrek Toplam Tek/Çift - Çift
[TD][/TD]
[TD]1.93[/TD]
[TD][/TD]
[TD]HESAPLANMADI[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]28/05/2020 00:00[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
- Utah Jazz Cyber - San Antonio Spurs Cyber
- 2. Çeyrek Toplamı - Alt (52.5)
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Cmt yok bende kapatmışlar hesabıwonnn cekimden sonra ☺☺ama artık papara kullanmıyorm cmtden atılcak bılgınze☺
İlk etkimliğim olucak burda katılabilmiyim payfix varmı acabawonnn cekimden sonra ☺☺ama artık papara kullanmıyorm cmtden atılcak bılgınze☺