Bize bisey sormuyorsun ki kardeşim ne diycez biz ?neyse kimseden ses cıkmadı bende susuyorm hostun 3. ceyrek 55.5 ust aldık bılın ıstedm sadece
Bol sans olsunneyse kimseden ses cıkmadı bende susuyorm hostun 3. ceyrek 55.5 ust aldık bılın ıstedm sadece
sordum cevap alamadım ılker abiden bende kendım bastım geldı zaten won oldu otobuste ıkram verıyorlardı gec yazdım tayfaya ama won olduBize bisey sormuyorsun ki kardeşim ne diycez biz ?
Vonnneyse kimseden ses cıkmadı bende susuyorm hostun 3. ceyrek 55.5 ust aldık bılın ıstedm sadece
Wonn olmuş aynensordum cevap alamadım ılker abiden bende kendım bastım geldı zaten won oldu otobuste ıkram verıyorlardı gec yazdım tayfaya ama won oldu
Yazdım sana atalanta üst diye hesaba almadın 212 barem vardısordum cevap alamadım ılker abiden bende kendım bastım geldı zaten won oldu otobuste ıkram verıyorlardı gec yazdım tayfaya ama won oldu
Görmemiştir. İlker abin. Bizlere sormuyorsun diye bisey yazmadık.sordum cevap alamadım ılker abiden bende kendım bastım geldı zaten won oldu otobuste ıkram verıyorlardı gec yazdım tayfaya ama won oldu