Pozitif leri götürüyolar evden dikkatli olun yakında varsaAz öncede yan sitemizden götürdüler 3 4 kişiyi ???
Pozitif leri götürüyolar evden dikkatli olun yakında varsaAz öncede yan sitemizden götürdüler 3 4 kişiyi ???
33.55 ne laBol şans
Küsürat attım abi 30 tl ayrdım ne olur ne olmaz33.55 ne la
Aynen reis çok sıkı şimdi burda dronlar tepede polis sokaklarda ara sokak dahi af yokBöyle giderse tekrar hortlayacak ciddiye alan yok
Kasa kasa tek maç git biz tekli denk getiremiyoz ikisini nasıl bulacazKüsürat attım abi 30 tl ayrdım ne olur ne olmaz
Aynı marketi kullanıyoz abi hayırlısı ?daha dikkatli olmak lazımPozitif leri götürüyolar evden dikkatli olun yakında varsa
Aman abla ya dikkat et kendineAynı marketi kullanıyoz abi hayırlısı ?daha dikkatli olmak lazım
Bol sans olsunBol şans
Polis bir yere kadar insanlar dikkat etmese polis ne yapacak bi markete gidiyoz sözde belli kişi sayısından fazla almayacaklar ama sıkış tokuş marketler kasada beklerken kimse sosyal mesafeye uymuyor insanlar kudurmuş gibi oraya buraya koşturuyor teyzenin biri bana sürtünerek geçti yaşlı diye bi şey diyemiyorsun yani kural felan dinleyen yokAynı marketi kullanıyoz abi hayırlısı ?daha dikkatli olmak lazım
Evet ablaGolden 3 sayı farkmı atacak
Buyur abiKuponu tekrar atsana aso muhabbetten unuttuk
Phoneix 54.5 golden 3 sayı fark atacak 3. ÇeyrekKuponu tekrar atsana aso muhabbetten unuttuk