K
köpek1
Guest
tamam o zaman ilker abide yoksa hesaplar asako yapsinAsako yapsın babaking zaten alttan yapar zarari kurtarma adına biseyler asako bize yapsın roll
tamam o zaman ilker abide yoksa hesaplar asako yapsinAsako yapsın babaking zaten alttan yapar zarari kurtarma adına biseyler asako bize yapsın roll
Heç biri yok ?aha ilker abi sende enpara finansbank veya payfix varmi bi 50 tl atacam rol icin perisan olduk
@Asako99 payfix ver agabiri payfix versin artik kahvalti yapacam sizi bekliyorum ??
Kahvaltı?biri payfix versin artik kahvalti yapacam sizi bekliyorum ??
abi ben uyanali yarim saat oldu karnim ac ?Kahvaltı?
King yapsınabla musait degilmis asako mu yapsin babaking mi
Açalım bizde hesap lazım oluyorHeç biri yok ?
Dolanbet orası osloya atPara geldi padişahbet uygun mu
kumbara sen mi olacaksin abi ?Bundan sonra rol paralarını kumbarada biriktiriyoz ay sonu paylaşıyoz rol mol yok ömer kumbara heabını atıyom özelden
Yok yaw sende yaparsın da zarar var dedin ya belki baska yaparsın diye dedimtayfada bıde ben yapaym rol kendım aksama atcam sıteye rol bende☺
Evet ama ay sonu burda okurmuyum muallakkumbara sen mi olacaksin abi ?
Hemen abiDolanbet orası osloya at
Yğzde 25*çevrimsiz al 25 te freespinHemen abi
burda olursunda bence kumbara 1k oldumu yatirip tek mac baskete vurursun tahminimce ?Evet ama ay sonu burda okurmuyum muallak
Para çok olursa kaçarım az olursa burda diger ayı bekleyim dersinEvet ama ay sonu burda okurmuyum muallak