Aynen zuhal abladan sonra acelemiz yokbirazdan ne abla basladi da kalbimize indirdi ?
Aynen zuhal abladan sonra acelemiz yokbirazdan ne abla basladi da kalbimize indirdi ?
Osmanla ben gibiler saydıroyordur şimdi2.30 sürede 7 sayı atamamışlarya huuu üst alan netsin şimdi ???
artik sahurda yok sigarada icebiliriz zabaha kadar burdayiz zabaha kadarAynen zuhal abladan sonra acelemiz yok
Sigaram bitti ve alacak her yer kapalıartik sahurda yok sigarada icebiliriz zabaha kadar burdayiz zabaha kadar
nerde yasiyorsunSigaram bitti ve alacak her yer kapalı
Adminlerde giriyomu liste içineona göre hesap yapacam ????artik sahurda yok sigarada icebiliriz zabaha kadar burdayiz zabaha kadar
tamam ben mesaji aldim gorusuruz iyi geceler ?Adminlerde giriyomu liste içineona göre hesap yapacam ????
Düzce de 81 ilde zaten çıkma yasağınerde yasiyorsun
Yani yasak falan varmı demek istiyom ???tamam ben mesaji aldim gorusuruz iyi geceler ?
Abla yolla yeni kuponuYani yasak falan varmı demek istiyom ???
burda yasak cok onemli degil de cok uzaksin yoksa 5 dakikaya yetistirirdim sanaDüzce de 81 ilde zaten çıkma yasağı
valla disarda sokaga cikma yasagi var onu diyorsan eger ?Yani yasak falan varmı demek istiyom ???
Abim beni görmedin buraya geldim özlemedin miumuyorumki bu gece cekimler dewam eder
Bakıyom abi hala ?Zuhal abla seni bekliyom yolla kuponları