K
köpek1
Guest
aminDaha beter olurlar inş
aminDaha beter olurlar inş
Şu anlık burası güzel ????Yok ya orası boka sardı biraz kafa dinlemeye geldim burası güzel
Küslerle barışalım diye dmden rica edenlerin banını açacaklarmış ?????Daha beter olurlar inş
Ekip güzel. Olunca bize her yer güzel.Şu anlık burası güzel ????
burda hayat var abla su anlik degil lutfen hep guzel bura ?Şu anlık burası güzel ????
tükürdüğünü yalamakKüslerle barışalım diye dmden rica edenlerin banını açacaklarmış ?????
Hava alırlarKüslerle barışalım diye dmden rica edenlerin banını açacaklarmış ?????
Benim için şu anlık demedim asoko için dedim ??????burda hayat var abla su anlik degil lutfen hep guzel bura ?
he tamam o zaman ligler acilsin bi sizi freebete freespine bogacagim ?Benim için şu anlık demedim asoko için dedim ??????
Abla istemiyorsanız gideyim aşk olsun bi selam vermeye geldimBenim için şu anlık demedim asoko için dedim ??????
nereye gidiyon abla da saka yapiyirB
Abla istemiyorsanız gideyim aşk olsun bi selam vermeye geldim
Şaka yapıyorum yahu kusura bakma ?B
Abla istemiyorsanız gideyim aşk olsun bi selam vermeye geldim
simurg u hatirliyorumBen o siteye gittiğimde en yüksek mesaj sayısı olan 2000 di düşün yani bir tane çocuk etkinlik yapıyordu xcobanoğlu diye biri başjada kimse yoktu simurg diye bi admin vardı ben etkinlik yapıyorsum admin dağıtım yapıyordu
Sen yoktun o zamansimurg u hatirliyorum
ben oraya geldigimde simurg u gordum bahsettigin olayi demiyorum o adami hatirliyorum ordaSen yoktun o zaman
soylenecek cok sey varda susmak en iyisi herkes kendi hatasiyla yasasinSimurg benim sağ kolumdu emre sonradan ekibe geldi içimizde takıldı adam sandık sonra admin oldu bizi rezil etti