Yok be abla biz hep burdayiz.Kupon konunun velinimeti demekki ?
Zarar çok olmuş ya inşallah toparlarsın ?Yok be abla biz hep burdayiz.
Dun hesap yaptim sadece @1xbet sitesine
Nisan 05
Mayıs 20
Yatırım 22 bin türk lirasi
Abla sadece 1xBet buZarar çok olmuş ya inşallah toparlarsın ?
Bi monopolyde şöyle 4 rol gelipte 4 çift zar atmazmı ya böyle bişey kurtarır galiba ? ama istediğin zamanda gelmiyoki oyundan çıkıyon bakıyon peşine rol gelmiş banada kaç kere oldu böyleZaten dun sadwce dinamit bete 50ye50 diye 500 yatirdim aldigim avans yalan oldh ??
Az önce 4 rolls geldi ne verdi 15 katiBi monopolyde şöyle 4 rol gelipte 4 çift zar atmazmı ya böyle bişey kurtarır galiba ? ama istediğin zamanda gelmiyoki oyundan çıkıyon bakıyon peşine rol gelmiş banada kaç kere oldu böyle
Kimlere veriyoya bunu ?Gecen video izliyorum 960 kati veriyor
Hele gecen sabah 7.30 da 800 kati
10 - 11 arasi 230 kati
13 - 14 arasi 180 kati verdi
Aleykum selam abiSelamün aleyküm
Allah kabul etsin abiÇok şükür bugün de iftar yaptık
Gecen gun 35 lira koydum 4 rolls gelmedi diger el 7.lira koydum 4 rolls geldi 125 kati verdi kasa 1k oldu dedim kesinti falan oluyor kredi kartiba para yatiracaktim onu cikartayim dedim 6 spinde 1k Yi geri aldiKimlere veriyoya bunu ?
Allah büyüktür ya canını sıkıpta yanlış işler yapma düzelir elbet ?Gecen gun 35 lira koydum 4 rolls gelmedi diger el 7.lira koydum 4 rolls geldi 125 kati verdi kasa 1k oldu dedim kesinti falan oluyor kredi kartiba para yatiracaktim onu cikartayim dedim 6 spinde 1k Yi geri aldi
Amin cümlemizin inşallahAllah kabul etsin abi
Insallah abla ???Allah büyüktür ya canını sıkıpta yanlış işler yapma düzelir elbet ?