Başka nikle yem arıyordurnese öldümü ? nerde
Başka nikle yem arıyordurnese öldümü ? nerde
Reis bende senin bölükteyim unutmaBu neşe bi bana yaklaşmadı beni kandıramayacapını biliyordu siz atladınız sazan gibi husıra bakmayın bayan olunca
bencede ?Başka nikle yem arıyordur
Niye konuşuyoz ne varki ?la kapatın nese konusuuu
Bence oltaya düşecek sazan balık bekliyorBaşka nikle yem arıyordur
Bizim sazanlara baksana hemde aynalıBence oltaya düşecek sazan balık bekliyor
bayanlikla alakasi yok ben nese gibi bir cok erkek kardesimizinde hatti kapandigi icin faturasini odeyip hattinida actim hoodda yani benden aman dileyen kim olursa olsun kayitsiz kalmadim. neşe hakkinda sizin bilmediginiz çok seyi biliyorum ben ama mahremiyetine saygim oldugu icin sadece bana attigi kazigi paylastim sizinle ?Bu neşe bi bana yaklaşmadı beni kandıramayacapını biliyordu siz atladınız sazan gibi husıra bakmayın bayan olunca
tesadufe bak bende ne zaman 3-4 k li rakamlar ceksem benimde saejim bitiyor abla ??Ahh ahh ???şarj bitiyo benim ???????
Özelden paylaşabilirsin ?bayanlikla alakasi yok ben nese gibi bir cok erkek kardesimizinde hatti kapandigi icin faturasini odeyip hattinida actim hoodda yani benden aman dileyen kim olursa olsun kayitsiz kalmadim. neşe hakkinda sizin bilmediginiz çok seyi biliyorum ben ama mahremiyetine saygim oldugu icin sadece bana attigi kazigi paylastim sizinle ?
Taktik mi bu syratejimitesadufe bak bende ne zaman 3-4 k li rakamlar ceksem benimde saejim bitiyor abla ??
Şahin miHerkeste bi iz bırakmışki hala laf ettirmiyenlerde var ?
olmaz abi bugun dusmanimin acigini paylasirsam yarin seninle dusman olursak seninde acigini baskasina paylasabilirim beni alistirma buna en iyisi konuyu kapatmak ?Özelden paylaşabilirsin ?