K
köpek1
Guest
en guzel bana madik atti abi ??Aferin
en guzel bana madik atti abi ??Aferin
diger tarafra senden once vardim sen geldiginde ben yoktum ama namim vardi nese beni kotuluyordu sende ona destek veriyordun bende sizi tepeden izliyordim ??Ben diğer tarafta hatırlamıyorum seni ya burda gördüm sadece sanki ?
La ne adamsınız ha vallaen guzel bana madik atti abi ??
lanet olsun su merhametimize az madik attirmadi bizeLa ne adamsınız ha valla
alemsin ya ??neşe madik atmadık adam bırakmamışş![]()
Valla hatırlamıyorum ya seni tanımıyorumki niye destekliyim ama özeldendi sanırım söylemişti ilker abi seni konuya çağırıyo diye ben girmicem falan diyodu ?diger tarafra senden once vardim sen geldiginde ben yoktum ama namim vardi nese beni kotuluyordu sende ona destek veriyordun bende sizi tepeden izliyordim ??
Sen neşe ile ne zaman samimi oldun o kadar neşe geldiğinde sen yoktunlanet olsun su merhametimize az madik attirmadi bize
aklında kalmaya deger biri degil ztn .dBen diğer tarafta hatırlamıyorum seni ya burda gördüm sadece sanki ?
basimizdan buyuk bir bela gecti ?Valla hatırlamıyorum ya seni tanımıyorumki niye destekliyim ama özeldendi sanırım söylemişti ilker abi seni konuya çağırıyo diye ben girmicem falan diyodu ?
ben varken neşe yoktu benden sonra geldi ibrahim diye bi kardesimiz vardi 19 yaslarinda nickini unuttum o ibne aldi grubumuza ben osman ahmet rasim abi sessiz sessiz takiliyorduk grupta sonra o dahil olduSen neşe ile ne zaman samimi oldun o kadar neşe geldiğinde sen yoktun
Mazilerdeyaşıyor??????nese öldümü ? nerde