K
köpek1
Guest
supi beni ekle sizi gruba aliyim kisi skype adresi kopyalanmiyor bendenedir onun skype adresi _? o tayfunla birde ben konussamm
live: omerguzel_4
supi beni ekle sizi gruba aliyim kisi skype adresi kopyalanmiyor bendenedir onun skype adresi _? o tayfunla birde ben konussamm
Senin mevzu neydi hatırlamıyorum ben hemcinsim diye yanındaydım sadecebenim mevzumda da onu desteklemistin hoodta al sana nese iste ?
emre iste
O yavsagin karaktersizin onde gideniemre iste
Oda ayri karaktersizSenin mevzu neydi hatırlamıyorum ben hemcinsim diye yanındaydım sadece
Öyle imiş anladık yalamaO yavsagin karaktersizin onde gideni
iki nokta ile o arasina bosluk koydum duzelttim tekrar bak ?bu nasıl adresözelden yazzzz
800 lira fatura takti bana ?Senin mevzu neydi hatırlamıyorum ben hemcinsim diye yanındaydım sadece
Nasıl yani800 lira fatura takti bana ?
7-8 den fazla mobil odeme ile gpa kodu istedi kirmadim verdim sonrada fatura vakti beni takmadi gitti etkinlik yapti bende ustunu cizdimNasıl yani
Senle ne alakası var dala usaklarr hepiniz kusuruma bakmayınnn
Aferin7-8 den fazla mobil odeme ile gpa kodu istedi kirmadim verdim sonrada fatura vakti beni takmadi gitti etkinlik yapti bende ustunu cizdim
hemde nasil atti ?ulan herkese neşe madik atmış hemiii![]()
Ben diğer tarafta hatırlamıyorum seni ya burda gördüm sadece sanki ?800 lira fatura takti bana ?
Nerden bilecen şerefsiz olduğunubenm yüüzümden tabiigruba lionu eklemsem kimse kötü olmayacaktı
![]()