S
Supi61
Guest
acıktan kim bitirmiş ??? tebrik ederimmm
Aynen 4 e kadar açık heryer şu andostlar ıstanbulda yasak var hıc bı yere cıkışta yok bız askerlere ankarada yada dıger ıllerde varmı cıkış dun 4 saatlgnemı ne herkez cıkmıs sanırm bugunde varmı oyle bısy
dostlar ıstanbulda yasak var hıc bı yere cıkışta yok bız askerlere ankarada yada dıger ıllerde varmı cıkış dun 4 saatlgnemı ne herkez cıkmıs sanırm bugunde varmı oyle bısy
[/. Teskere alınca nereye gideceksin memleket nere askerlik yaptıgın yer nere
Büyük düşünen bitirir büyük adam olmak isteyen bitiriracıktan kim bitirmiş ??? tebrik ederimmm
Hepimiz aynı şeyi yapıyoruz herşey güzel giderken böyle bir boktan site berbat ediyor aynı şeyi bende yaşadım 10 gün öncedün aksam iddacıda kalan parasında deglm sırf o mduruyetı yasadm dıye sınırden 2 defa yuksek kasa attım 2.5 k bı gecede zarara gırdım Allah belalarını versın
Gözlük tak görünüyor ben öyle yapıyorumbende açıktan bitirdimdi üniversiyeti .. calışınca bitio okul be adam1977 .. ama okul okumakta insan olabilmenın bi kriteri değil .. okumayan okuyamayan bir dünya insan var .. tebrikler bitirebilene .. rerklamlardan göremiorum kim yazdıgını
Bende yokyahu ekranın sağında ve solunda betbeyın reklamı var kaplıolar ekranı nerdeyseee
Geçmişi temizle bida giriş yap düzelir belki bizde yokyahu ekranın sağında ve solunda betbeyın reklamı var kaplıolar ekranı nerdeyseee