Aleyküm selamSelamün aleyküm
Aleyküm selamSelamün aleyküm
Aleyküm selâm dostumSelamün aleyküm
Kupon at abi o zamab yalniz olmayizNiye kırılam sana bi sebep yok sadece yanlız kaldık biraz bu ara
Hoodda konu acip yardimxi olsunlar roll isteyenler zaten rahatca giriyorlsr orayaiddaacı dolandıcırıcdır sakın oynamayın sımdı arandım arbitraş bahıs almısım ard arda alının alt bahıslerı yüzünden hayatımda boyle bı sacmalık gormedım Allah belanızı versın ana paramı ıade ettıler ıcerde 1 k gitti sakın oynamayın ama her yerde accam bunu rezil edıcem idddacıyı
Kimene ne yahu alt da alırım üstte böyle saçmalık mı olur bu piç kuruları alt yapı bahane hepiddaacı dolandıcırıcdır sakın oynamayın sımdı arandım arbitraş bahıs almısım ard arda alının alt bahıslerı yüzünden hayatımda boyle bı sacmalık gormedım Allah belanızı versın ana paramı ıade ettıler ıcerde 1 k gitti sakın oynamayın ama her yerde accam bunu rezil edıcem idddacıyı
Açıp baskı kursunlar bu ne saçmalık öyle oruspu çocugu bunlar alt yapı sonra bahane şu buHoodda konu acip yardimxi olsunlar roll isteyenler zaten rahatca giriyorlsr oraya
bonus için yatirsan hadi eyw bonus almiyorsun niye o siteye atiyorsuniddaacı dolandıcırıcdır sakın oynamayın sımdı arandım arbitraş bahıs almısım ard arda alının alt bahıslerı yüzünden hayatımda boyle bı sacmalık gormedım Allah belanızı versın ana paramı ıade ettıler ıcerde 1 k gitti sakın oynamayın ama her yerde accam bunu rezil edıcem idddacıyı
Konu açtılar mıHoodda konu acip yardimxi olsunlar roll isteyenler zaten rahatca giriyorlsr oraya
VarSponsor olduğu site yokmu bu yavşakların
****** form var site yaltakcısı formSponsor olduğu site yokmu bu yavşakların
Tabu kendini satar o. Çkonuyu actım tabu onaylamıyor
konuyu actım tabu onaylamıyor