S
Supi61
Guest
KİMLİK TEYİDİ İSE SORUN DEĞİLL
Açsın konuyu açsın zaten site ortalgı gibi hod  ilk sponsor oldu ayrı bir köşede o siteKonu açmasına gerek yok hoodtaki destek tayfun a ulasilsin yeterli
Çarpraz yok yanlış bonus çevrimi yok kısa süredekazandınya ondan öyle yaparlar ama öderlerbence merak etmeyok bahısler ıncelencekmıs ulan aynı maca 2 defa bahıs aldım bıle yok toplam 5 tane kupon yapmısım hepsı farklı maçalra toplam 2000 tlık kupon yapmısım neyın ıncelemesı dostlar yüklenelm sunlara
Anla artık çürük site 2 veya 3 çekim olunca yemiyor bahane arıyor işteyok bahısler ıncelencekmıs ulan aynı maca 2 defa bahıs aldım bıle yok toplam 5 tane kupon yapmısım hepsı farklı maçalra toplam 2000 tlık kupon yapmısım neyın ıncelemesı dostlar yüklenelm sunlara
Vallahi hoddaa giremiyorum senin için hesap açayım dedim ip ban atılmış galibabonus bıle almadım bacım ana paramla yaptım bonus almadım ozelkle buna ragmen madur kalıyorsak varya yuklenlm sunlars
hangi buroyok bahısler ıncelencekmıs ulan aynı maca 2 defa bahıs aldım bıle yok toplam 5 tane kupon yapmısım hepsı farklı maçalra toplam 2000 tlık kupon yapmısım neyın ıncelemesı dostlar yüklenelm sunlara
buro ile gorusuyorum su an kimse destege yazmasin ordaki kullanici adi neydi bilen varmiAHH AHHH BU USAK İDDACIMDIIR NEDİR ? AH AHHHH SENDE KIRKAYAK CIKTIN
bonus almiyorsan niye buraya yatiriyonkibonus bıle almadım bacım ana paramla yaptım bonus almadım ozelkle buna ragmen madur kalıyorsak varya yuklenlm sunlars
robinin sitesi .dburo ile gorusuyorum su an kimse destege yazmasin ordaki kullanici adi neydi bilen varmi
Attığı ekran görüntüsünde id si yazıyo@baba_kngk25 site kullanici adin ne buro ile gorusuyorum kimse bilmiyormu adamin kullanici adini
hadi canim sahsi sitesi mirobinin sitesi .d
bence öylehadi canim sahsi sitesi mi