Çek parayı 180 at Kesintiyi karşılar bonus kasa 200 olurAklima sokayım mal kafam iste
Çek parayı 180 at Kesintiyi karşılar bonus kasa 200 olurAklima sokayım mal kafam iste
Geçti artik abi 1 kere direkten dondu cekecektim gene gittik oynadik nasil verdiyse oyle geri aldi oyun aptal kafamÇek parayı 180 at Kesintiyi karşılar bonus kasa 200 olur
Bu monoyı illa oynayacaksan tümbet oyna yeminle gaxinoda çok farklı tümbet diger siteler daha çok kaybettiriyor izle bak karşılaştır istersenAklima sokayım mal kafam iste
Vallahi böyle gördükçe çok üzülüyorumGeçti artik abi 1 kere direkten dondu cekecektim gene gittik oynadik nasil verdiyse oyle geri aldi oyun aptal kafam
1012 kredi kartina yatirmam lazimdi akil edemedim pars tam olmassa hic ederim diye düşündüm 5 el 1 atti batirdi beniHepi topu 30 lira keserdi %3.4 kesiyor
Orada sansim hic dönmüyor abiBu monoyı illa oynayacaksan tümbet oyna yeminle gaxinoda çok farklı tümbet diger siteler daha çok kaybettiriyor izle bak karşılaştır istersen
Burdan ne desek boş artık olan oldu İnşlh yine kazanırsın1012 kredi kartina yatirmam lazimdi akil edemedim pars tam olmassa hic ederim diye düşündüm 5 el 1 atti batirdi beni
Öyle abi birsey demek geri.getirmez saglik olsun kismetBurdan ne desek boş artık olan oldu İnşlh yine kazanırsın
ah osman ah 1000 tl ıcın kescegı 50 tl en fazla 50 tl ıcın 1000 tlyı vermıssın gecmıs olsun gıdenın arkasından ne desek bos gıden gıtmısOrada sansim hic dönmüyor abi
1012 kredi kartina yatirmam lazim parayi cekersem kesinti olacakti bende kalan parayi kaybederim kesin diye düşündüm 100 lira icin 1000 kaybettik yapacak bisey yok gitti zaten artikah osman ah 1000 tl ıcın kescegı 50 tl en fazla 50 tl ıcın 1000 tlyı vermıssın gecmıs olsun gıdenın arkasından ne desek bos gıden gıtmıs
MantikliŞimdi kim bana sponsor olacak onu tartışın artık
Heycanda yokBugun kimse yok
5k yı geçtin bu sefer hedefin 10k olması gerek ???
bacım sende ol senle bi wonlayalm bugun won gunu olsun ☺5k yı geçtin bu sefer hedefin 10k olması gerek ???