@YumiYum77 yardim et
Hep sanamı denk geliyo bunlar@YumiYum77 yardim et
Maci canli izledim yaptigi seye bak ya bende bilmiyomHep sanamı denk geliyo bunlar
Belkide maçı izlemiyoz kaybediyoz diye burakıyoz 1 2 sayıyla diye belkide kazanıyoz aslında ?Maci canli izledim yaptigi seye bak ya bende bilmiyom
Maci canli izledim ama kaybetti olarak gosteriyorKonu nedir anlamadım
maçı canlı izledin de görselde sonuç görünmüyo ki bir hata varsa alt yapının hatası muhtemelen başka betco alt yapılı sitelere de baktın mı ?Maci canli izledim ama kaybetti olarak gosteriyor
29 32 gormuyonmu kardesimmaçı canlı izledin de görselde sonuç görünmüyo ki bir hata varsa alt yapının hatası muhtemelen başka betco alt yapılı sitelere de baktın mı ?
aşagıda kalıyomuş görselin orası sonradan anladım diger betco alt yapılı sitelere de bakarmısın sonuç nedir29 32 gormuyonmu kardesim
güzel kardeşim baktın mı diger betco sitelerindeki sonuçlara ben anka hatasız demiyorum ama muhtemelen alt yapıyla gerçekleşen hataya benziyorYaw imkani yok 0 0 ken saymaya basladim izledim maci
Nasil bakayimgüzel kardeşim baktın mı diger betco sitelerindeki sonuçlara ben anka hatasız demiyorum ama muhtemelen alt yapıyla gerçekleşen hataya benziyor
Evet sonuc odur diyor la ben canli izledim imkani yok tuttu mac@Demiradam canlı destekle konuştunmu