Kötünün iyisi diyosun ?karın zararı dıyelm 1 tae kredıyı kapattım azcık kar bıraktydım onu bıtırdım yanı gene ıyı sayılmayız pek☺
Kötünün iyisi diyosun ?karın zararı dıyelm 1 tae kredıyı kapattım azcık kar bıraktydım onu bıtırdım yanı gene ıyı sayılmayız pek☺
aynen iyinin kotusude dıyebılırz☺☺Kötünün iyisi diyosun ?
Rasim bu çocuğu bıraya ben çağırdım ayrıca hiç bir beklentimiz yok 50 tl 100*tl için konuşturuyonuz demişsin ya bu bize hakaret oluyor daha öncede dedim insanlar hata yapabilir önemli olan hatadan dönmektir rica ediyorum bak bi daha duymak istemiyorum 50 tl 100 tl ye ihtiyacımız olmadığını biliyon50 lira 100 lira için şu karaktersizi konuşturuyorsunuz ya helal
Durulacak yerde durmuyorsun bu kaç oldukarın zararı dıyelm 1 tae kredıyı kapattım azcık kar bıraktydım onu bıtırdım yanı gene ıyı sayılmayız pek☺
06.00 dan beri burdayımUyanın loo
Senin maşallahın var06.00 dan beri burdayım
Osmanın nöbet yok galiba fosur fosur yatıyor herhalde06.00 dan beri burdayım
Aleyküm selam kardeşim hayırlı cumalarSelamun aleykum cumleten hayirli cumalar
Sagolasin abiAleyküm selam kardeşim hayırlı cumalar
Alışkanlık ondan bende öyleyim@Adam1977 genel olarak çalışyorum erkenciyim çalışmadığım günlerde de uyuamıyorum yine erkenciyim. Lanet olsun dostum hep erken kalkıyormuşum kahrolası federaller ??
O fedaraller kahrolası aşagılık lagam fareleri@Adam1977 genel olarak çalışyorum erkenciyim çalışmadığım günlerde de uyuamıyorum yine erkenciyim. Lanet olsun dostum hep erken kalkıyormuşum kahrolası federaller ??
Günaydın kardeşimgunaydin