Banada. Muska yaptirdilar hoca cagirdilar vayda edmedi tersi oldu bizim kuzendee esnaf kredisi cekmiş 25. Bin 1 günde bitiirdi şiimdi yemin etmişBen menzile gittim 2.Gece hocaya best10 hesap açıp %100 bonus almistik
Banada. Muska yaptirdilar hoca cagirdilar vayda edmedi tersi oldu bizim kuzendee esnaf kredisi cekmiş 25. Bin 1 günde bitiirdi şiimdi yemin etmişBen menzile gittim 2.Gece hocaya best10 hesap açıp %100 bonus almistik
Aga buraya dertsiz gelmez mi ?25 k nasıl yemişBanada. Muska yaptirdilar hoca cagirdilar vayda edmedi tersi oldu bizim kuzendee esnaf kredisi cekmiş 25. Bin 1 günde bitiirdi şiimdi yemin etmiş
Riletci aga sayiya 175 tl basiyor kredide sizin bankadan almiş halkbankAga buraya dertsiz gelmez mi ?25 k nasıl yemiş
Abi yatincada birsey olmuyor ? insan kendisi istemelk ben 5 6 ay oynamadim.sonrs basladimHepsi hikaye eroinden daha tehlikeli brn psikşyatrise gittim anlattım seni yatırmam lazım dedi ben dedim ben memrum deli diye adım çıkarsa memuriyet yanar desim yatmadım
Yoo ??Mori sen halen alamdnmi ?
Banada dedilerde yatsada vayda etmez cikinca yinen oynuycanHepsi hikaye eroinden daha tehlikeli brn psikşyatrise gittim anlattım seni yatırmam lazım dedi ben dedim ben memrum deli diye adım çıkarsa memuriyet yanar desim yatmadım
Biz pesin alioz?Ayenn fazlada olabilir ama azı olmaz bayram öncesi para vercekler kesin maaştan hariç
Yinede biraz uzak kalırız belki başka bi şeye alışırız o arada çekirdek kola felan gibiBanada dedilerde yatsada vayda etmez cikinca yinen oynuycan
E ebesin gözüRiletci aga sayiya 175 tl basiyor kredide sizin bankadan almiş halkbank
Yok abi cikinca yinen oynarsin daha kötü şeye bulaşacan belki amam bundanda kötu şey yokkYinede biraz uzak kalırız belki başka bi şeye alışırız o arada çekirdek kola felan gibi
Neyse irademizi ayarlayarak oynuyacaz o zamanYok abi cikinca yinen oynarsin daha kötü şeye bulaşacan belki amam bundanda kötu şey yokk