Bol şanslar İlker abiMrb arkadaşlar artık kuponlarımı burdan paylaşacam başarılı oluruz umarım
Bol şanslar İlker abiMrb arkadaşlar artık kuponlarımı burdan paylaşacam başarılı oluruz umarım
Boş ver gitsin o an bizde biliyoruz ortamı o gelince herkes yazdıgına Dikjat ediyorAbi ozellikle benim.yazdigim yeri ekran alip direk bana laf vuruyor kendi daha dune kadar konuştuklarını hatirlamiyor. Ki bilerek yapilmis seyler degil insanin bazen istemeden cikiyor kelimeler. Onun 1 yıllık maasini 1 ayda kaybettim hirstan insan kendine hakim.olamiyor
Neyse abi artikBoş ver gitsin o an bizde biliyoruz ortamı o gelince herkes yazdıgına Dikjat ediyor
Sağolsasın tşk ettimBol şanslar İlker abi
Burdan gidince beynide burda bırakamıyon seninle gidiyor ama tamam neyse bi bildiğin vardır senin muhakkakAbi anlatamıyorum bazı şeyleri ama uzak kalmam lazım unutmam lazım biraz dinlenmek istiyorum kafamı toparlıyım gelirim yine aranıza ☺
Tadı tuzu kalmadı artık hakkınızı helal edin bende gidiyorum artık form ile işim olmayacak Allaha emanet olunEkip dağılmıştır o zaman bende girmiyorum allaha emanet bizde burda 3 5 dost var diye giriyoz bonus kovalamak için değil o zaman girmenin bi anlamı yok
Sen kal biz varız burdayızTadı tuzu kalmadı artık hakkınızı helal edin bende gidiyorum artık form ile işim olmayacak Allaha emanet olun
Abi nereyeTadı tuzu kalmadı artık hakkınızı helal edin bende gidiyorum artık form ile işim olmayacak Allaha emanet olun
Az bekle abi atacagimBetpark freebeti eklesede kupon alsak
Yatmışmı freebetAz bekle abi atacagim
Bilmiyorum abi ben almadimYatmışmı freebet