- Web sitesi
- bonuslideri.com
ikinizde insansınız ama bu bizden sonraki nesilin ilk üyesiBu insan ise ben neyim ben insan isem bu ne
ikinizde insansınız ama bu bizden sonraki nesilin ilk üyesiBu insan ise ben neyim ben insan isem bu ne
supi ne olmuş yani açık seçik birşey mi var abartıyosun bizi de zan altında bırakıyosun mübarekbu videoyu izlemedim.ama acilis sayfasi bile kotu .. bayanda girio bu konuya .. bize yada erkeklere gore bu videoda bisi olmayabilir ama.bayan girio bu konuya neyse bisi demedim bosverin
Senin insan oldugunun kanıtı lazim bilim adamlari onaylkikinizde insansınız ama bu bizden sonraki nesilin ilk üyesi:
şikayetleri ben alıyorumNasil bir adminsin admine kime sikayet edecem forumlar muduurlugunemi ???
arkaya geç kanıtlıyayımSenin insan oldugunun kanıtı lazim bilim adamlari onaylk
Alirken zorlanirsin ama ???arkaya geç kanıtlıyayım![]()
işi bilene lafım yok osmanAlirken zorlanirsin ama ???
niyetli degilim ama ben de acıkdım abi evde oruç tutuolar diye ben de yemek yemiyorum
Zındıkniyetli degilim ama ben de acıkdım abi evde oruç tutuolar diye ben de yemek yemiyorum![]()
Bazen oruç tutmamak oruç tutmaktan zor oluyorniyetli degilim ama ben de acıkdım abi evde oruç tutuolar diye ben de yemek yemiyorum![]()
sen niyetlimisi kardeşimZındık
valla çok dogru dedin abi oruç tutsam bundan iyiydiBazen oruç tutmamak oruç tutmaktan zor oluyor
Allah kabul etsin senin nezlinde herkesin niyetlerini ALLAH kabul etsinİftradan sonra görüşürüz 5 dk kaldı hayırlı iftarlar
Zın mı dık ,????Zındık
aleyküm selamSelamun aleykum cumleten Allah Kabul etsin
Biz boşuna Lord of the Lose demiyoruz sana ??kalan 10 tl vardi dedim arsenal mi gireyim gs yemi
10 ar oran vardi
arsenale girdim gs atti .d