Bir birleriyle kavga ediyolarya ben araya girsem beni döverler o derece ellemiyom hiç yiyin birbirinizi diyom ???Abla senin cocuklar daba küçük ama 8 yasindakilari kapistirabiliriz ??
Bir birleriyle kavga ediyolarya ben araya girsem beni döverler o derece ellemiyom hiç yiyin birbirinizi diyom ???Abla senin cocuklar daba küçük ama 8 yasindakilari kapistirabiliriz ??
Bende çıkacam zaten birazdan iftar hazırlığı malum4 mesaj daha yazamda öyle gidem mesaj sayısı düz olsun ??
Abla ilker abide kucuk icin diyor tehlikeli diyd bunları kanka yapalim istanbulun anasini ağlatsinlar ??Bir birleriyle kavga ediyolarya ben araya girsem beni döverler o derece ellemiyom hiç yiyin birbirinizi diyom ???
Ele avuca sıgmıyor o zamanKüçük felaket büyük usluda küçükte her şey var küfür kavga yaramazlık ne ararsan
Satarlar İstanbul u o zamanAbla ilker abide kucuk icin diyor tehlikeli diyd bunları kanka yapalim istanbulun anasini ağlatsinlar ??
Aynen reis hiç bi. Şey bulamazsa zıplıyıor gürp gürp alperen demekten nefesim tükeniyor vallaEle avuca sıgmıyor o zaman
Ne olduBir hata oluştu. Ekibimiz konu ile ilgili bilgilendirildi. Lütfen daha sonra tekrar dene.
böyle dıyor
Senin papara patladı o zaman ??????Bir hata oluştu. Ekibimiz konu ile ilgili bilgilendirildi. Lütfen daha sonra tekrar dene.
böyle dıyor
Enerji dolu bunlarAynen reis hiç bi. Şey bulamazsa zıplıyıor gürp gürp alperen demekten nefesim tükeniyor valla
Kuponun resmini at ben betcoya mail atayım ve sitemini ileteyimTamam bana ispatlamak zorundalar neden iade oldugunu
Hala benim 30 gelmediPapara yine sıkıntılı giriş yapmıyor girsede çok zor giriyor
Forum ortamlarinda bir cok nicki ve cevresi var bu arkadasin üzmeyelimKuponun resmini at ben betcoya mail atayım ve sitemini ileteyim![]()
Daha tam düzelmedi reisHala benim 30 gelmedi
Bekleyelim bir 30 luk piç olmadın aradaDaha tam düzelmedi reis