Etkinlik yapan yok bakıyorum arada biri etkinlik yaparsa diğer dilenci diğer dilencileri etiket yapıyor bideBence gün geçtikçe ıssız ? ada olur orası
Toplanma merkezi oluyor deseneEtkinlik yapan yok bakıyorum arada biri etkinlik yaparsa diğer dilenci diğer dilencileri etiket yapıyor bide
İstenilen o idi başardılar boş verEtkinlik yapan yok bakıyorum arada biri etkinlik yaparsa diğer dilenci diğer dilencileri etiket yapıyor bide
Gelirse söyle ordan eksik olmasınBi loseday eksik orda onu göremedim
Banı kalkınca küfür yemeye gelir yine canı sıkıldıkça gelip isteniyorGelirse söyle ordan eksik olmasın
Diğerini aldığında Bi şey görmedik ya neyseAh be şu Ziraat ve vakıf dan birini alırsam
Döner solicem hepinize ?
Diğer tarafa transfer edecez buraya pek uygun değilReis losday dün burdaydi
Zaten canı sıkılan küfür isteyen gelip nabzı yükseltip istedigini alıp gidiyorBanı kalkınca küfür yemeye gelir yine canı sıkıldıkça gelip isteniyor
Stres attı gittiReis losday dün burdaydi
Reis ben de görmedim beeDiğerini aldığında Bi şey görmedik ya neyse
Zamanlama çok kötü zamandı maçlar yok iken aldınReis ben de görmedim bee ☹hep lose kayıp
Hep lose oluyorsan kan değişikliği yapcan mesela Atacan bana ben devam edecemReis ben de görmedim bee ☹hep lose kayıp
Reis aslında haklısın ama sıfır görünce akıl gelio ?Hep lose oluyorsan kan değişikliği yapcan mesela Atacan bana ben devam edecem
Reis adı ne filmin sen macera seviyon sanırım?Ben Bi film izleyeyim yine zaman geçmeyecek yoksa geçen gintli bir filim izledim güzeldi çocuk kayboluyor trene biniyor tren uzak yerlere götürüyor felan akıcıydı sonra çocuk ailesini arıyor büyüyünce
Bilmiyom valla hint filmi normalde sevmem ama bu güzeldi YouTube pi nin hayatı yazdım bu film çıktı bende onu izledimReis adı ne filmin sen macera seviyon sanırım?