Abi sen halen SMS gelmedimi yok artıkBen bir buçuk aydır bekliyorum daha sonuç yok olumsuz bile demediler virüs bitti
Aleyküm selamSelamun Aleyküm
Değerlendirmede halaAbi sen halen SMS gelmedimi yok artık
Aleyküm selamSelamun Aleyküm
Seneye sonuç alır her halde ne degerlendirme buDeğerlendirmede hala
Abi o işte bı ibnelik var belki sms gelmeistr internntn baktnmi hiçDeğerlendirmede hala
Mobilden her gün bakıyom değerlenmedeAbi o işte bı ibnelik var belki sms gelmeistr internntn baktnmi hiç
Neyler dahilmiş normal maç varda biz oynamıyozdostlar moebetten cevrım yaptıydık dun uye olup cyber basketbollar dahı deyıl dıye bısy soylenmedı gece cekım verıp red yedık bı baktım yaptm 100 silinmiş gelde sovme sakın oynamayn o sıteden
Az önce gittim şube olarak göremediklerini söylüyorlar. Sms geldiyse olumlu diye alacaksınız mutlaka diyorlar beklemede kalcakmisimGünaydın reis şubeye gidip sormadın mı hiç
Millet çekti harcadı hala bekleyin diyorlar 2 günde çıkan arkadaş oldu verecek olsalar şimdiye verirlerdi yalan söylüyor çakal soylarıAz önce gittim şube olarak göremediklerini söylüyorlar. Sms geldiyse olumlu diye alacaksınız mutlaka diyorlar beklemede kalcakmisim
Vermeleri umrumda değil be kral mesele beklemek yani olumlu mu olumsuz mu muallakta kalmak asıl meseleMillet çekti harcadı hala bekleyin diyorlar 2 günde çıkan arkadaş oldu verecek olsalar şimdiye verirlerdi yalan söylüyor çakal soyları
Gel konuya yaz reis ? ver selamı alalım selamı ?Diğer tarafı inceledimde harbi sırf dilenci kalmış la
Kim aktif olacak başka orda kaç konu aktif olur artıkDiğer tarafı inceledimde harbi sırf dilenci kalmış la
Boş ver ya prim yaptırmam çakal soylarına artık 5 kişiye 10 TL 10 kişiye 10 TL diyen çakal da benim tezgahtan geçti daha önceGel konuya yaz reis ? ver selamı alalım selamı ?
Bence gün geçtikçe ıssız ? ada olur orasıDiğer tarafı inceledimde harbi sırf dilenci kalmış la