Öyle yapcagım zaten öyle yüklü oynayıp hırs yapan biri degilim oda uzak olsun bendenEn iyisi abi biyere kadar oynadik yeter birakak iyi şeylere yonelek
Öyle yapcagım zaten öyle yüklü oynayıp hırs yapan biri degilim oda uzak olsun bendenEn iyisi abi biyere kadar oynadik yeter birakak iyi şeylere yonelek
Vermez o zamanZiraat ve vakıf değerlendirme de bakalım verceklermi
Ama halktan almıştım ?
Ben vakıfdan aylık alıyorum çok oldu baş vurdum tık yok kaç kez daha baş vuru yaptım hep olumlu olumsuz SMS gekecek diyorZiraat ve vakıf değerlendirme de bakalım verceklermi
Ama halktan almıştım ?
Abi bikere vurcan sms beklicen üstüne birdaha vurma uzun sürer yüklenme varBen vakıfdan aylık alıyorum çok oldu baş vurdum tık yok kaç kez daha baş vuru yaptım hep olumlu olumsuz SMS gekecek diyor
1 aydan fazladır bekliyorum bende. Maas müşterisiyim hacizim yok kredi notum 1245 iki kez kredi talebiniz olumlu dur diye mesaj geldi lâkin hâlâ değerlendirmede diyor.Abi vakıf internettn sorgulama yaptinmi b iki sms gelmemiştir ama onay almıştır ne kadar oldu başvuru
Onay sms geldi ise git cek ATM den1 aydan fazladır bekliyorum bende. Maas müşterisiyim hacizim yok kredi notum 1245 iki kez kredi talebiniz olumlu dur diye mesaj geldi lâkin hâlâ değerlendirmede diyor.
Onay vermiş işte1 aydan fazladır bekliyorum bende. Maas müşterisiyim hacizim yok kredi notum 1245 iki kez kredi talebiniz olumlu dur diye mesaj geldi lâkin hâlâ değerlendirmede diyor.
Nasil cekeyim çekilir mi öyleOnay sms geldi ise git cek ATM den
Niye beklion ne değerlendirme si
Reis sen iyimsin senin para çıkmış ?çek Allah aşkına şunu ya ATM denNasil cekeyim çekilir mi öyle
Ahanda buyurReis sen iyimsin senin para çıkmış ?çek Allah aşkına şunu ya ATM den
Mori tamm Interntte onay yapican gir haydi halledek paran hasır diom bankacı adama iş soruon ?Ahanda buyur
Bilmiyorum ki nerden nasil yapacaz kredi almaya çalışıyorum degerlendirmede diyor mobil şubeMori tamm Interntte onay yapican gir haydi halledek paran hasır diom bankacı adama iş soruon ?
Mori Internet bankacılık tan onaylandir çekmek kalıyor sadeceBilmiyorum ki nerden nasil yapacaz kredi almaya çalışıyorum degerlendirmede diyor mobil şube
Bana olumlu dediler ama vermiyolar. Gösteriyorlar vermiyolar kral günaydın bu aradaBen bir buçuk aydır bekliyorum daha sonuç yok olumsuz bile demediler virüs bitti