☺☺makrobettemı abiDün sende yayında kaptın bi şeyler king görmedim sanma ha
☺☺makrobettemı abiDün sende yayında kaptın bi şeyler king görmedim sanma ha
çok zekisin sen yaaahmet abi bi kumbara olsa benim paparamı yazsak herkes oraya para gönderse ?
Aynen☺☺makrobettemı abi
evet her yerde olmayabilir bazen iyi veriyo bazende batırıyo işte yayınlarda 3 kere girdim üçünde de paramızı yediValla reis önerdiğin gün oynayıp kazanmıştım dahada girmedim her sitede yok o oyun
vallamı abi @baba_kngk25 bizim şu meseleyi halledelim o zamanDün sende yayında kaptın bi şeyler king görmedim sanma ha
100 tl yatırıpta bende basmadım tabi 500 600 olunca diom ?100 yatırınca 1.5 tan ???ben okadar oynuyorum bu bahsettigin oyunlara 2,5Tlden yukarı basamadım![]()
Bets10da oynamıştım 200 600 olmuştu sonra başka oyunda batırmıştım ?evet her yerde olmayabilir bazen iyi veriyo bazende batırıyo işte yayınlarda 3 kere girdim üçünde de paramızı yedi
cmt de olur abi ?çok zekisin sen yaa![]()
bets10'da paran olursa en son verdigim oyunu oyna adını karıştırmıştım ya hani :d o saglam verir abi freespin satın alıyosun @Zuhaltc 'de biliyodur o oyunuBets10da oynamıştım 200 600 olmuştu sonra başka oyunda batırmıştım ?
Vala spin almış ama ne yaptı bilmem çekim yapsa burda kupon atar batırırdı parayıvallamı abi @baba_kngk25 bizim şu meseleyi halledelim o zaman![]()
yahu bana cevat gibi gelme döverimcmt de olur abi ?
he tmm abi o zaman boşuna gunahını almıyımVala spin almış ama ne yaptı bilmem çekim yapsa burda kupon atar batırırdı parayı
Hatırlamıyomki oyunu bi oyun demiştin bende açtım sonra hata verdi oyun fazla oynamamıştım zatenbets10'da paran olursa en son verdigim oyunu oyna adını karıştırmıştım ya hani :d o saglam verir abi freespin satın alıyosun @Zuhaltc 'de biliyodur o oyunu
Sweet mi krakenmi goldlu olanmı en iyisi sweet bence goldlu olandada x gelmiyo fazla ya en çok 300 aldım o oyundanbets10'da paran olursa en son verdigim oyunu oyna adını karıştırmıştım ya hani :d o saglam verir abi freespin satın alıyosun @Zuhaltc 'de biliyodur o oyunu
tamam abi paparam sende var ?yahu bana cevat gibi gelme döverim![]()
yok ya gold degil dur sana bulucam hemide videoluSweet mi krakenmi goldlu olanmı en iyisi sweet bence goldlu olandada x gelmiyo fazla ya en çok 300 aldım o oyundan
Birde skor yakindi abiSüre hatalı idi osman 1.10 varken 4 sayı atamadılar ama olsun 1.1 da rahat gelmesi lazımdı
Hadi bul öyle gidim madem ?yok ya gold degil dur sana bulucam hemide videolu
Rahat olması lazımdı faul gelan da yapmadılar alt desen 10 tane faul yaparlardı 10 sndeBirde skor yakindi abi