Klavyeden erkek olduğunu zannediyorBoş verin cevap vermeyin gitsin
Klavyeden erkek olduğunu zannediyorBoş verin cevap vermeyin gitsin
gel ögret bize zuhalOyunlara parayı bıraka bıraka gidiyosunız ama ?
ben hallettim abiKlavyeden erkek olduğunu zannediyor
Dertleri ne anlamıyorum vallaben hallettim abi
Zuhal abla slotların kraliçesidir hagel ögret bize zuhalbenim lafımı dinlemiyolar ki
![]()
aleyküm selamSelamun aleykum hayırlı akşamlar cumleten
Reel rush buçuklu olunca iyi veriyo 7.5 12.5 gibi ?blod suckers onuda 6.5 çevirecen ??gel ögret bize zuhalbenim lafımı dinlemiyolar ki
![]()
???Zuhal abla slotların kraliçesidir ha
Aleykümselam hoşgeldinSelamun aleykum hayırlı akşamlar cumleten
Aleykümselam kral hoşgeldin.Selamun aleykum hayırlı akşamlar cumleten
bende öyle umuyorum abi genelde bayanlar slotcu oluyo da böyle demişken sana wild west gold önermiştim önerdigim oyundan bir kez olsun para alamadım biliyomusunZuhal abla slotların kraliçesidir ha
hosbulduk ablamAleykümselam hoşgeldin
aleyküm selamSelamun aleykum hayırlı akşamlar cumleten
Dün sende yayında kaptın bi şeyler king görmedim sanma haaleyküm selam
ahmet abi bi kumbara olsa benim paparamı yazsak herkes oraya para gönderse ?ben hallettim abi
ben okadar oynuyorum bu bahsettigin oyunlara 2,5Tlden yukarı basamadımReel rush buçuklu olunca iyi veriyo 7.5 12.5 gibi ?blod suckers onuda 6.5 çevirecen ??
baba aldı yawDün sende yayında kaptın bi şeyler king görmedim sanma ha
hosbulduk reis sağolasınAleykümselam kral hoşgeldin.
bende öyle umuyorum abi genelde bayanlar slotcu oluyo da böyle demişken sana wild west gold önermiştim önerdigim oyundan bir kez olsun para alamadım biliyomusun![]()
Valla reis önerdiğin gün oynayıp kazanmıştım dahada girmedim her sitede yok o oyunAleykümselam kral hoşgeldin.
bende öyle umuyorum abi genelde bayanlar slotcu oluyo da böyle demişken sana wild west gold önermiştim önerdigim oyundan bir kez olsun para alamadım biliyomusun![]()