Eyvallah abi cümlemize inşAllahHayırlı akşamlar reis
Iyi aksamlar aslan sonuc varmı buldun mu mangiriHayırlı akşamlar cümleten
Süre hatalı idi osman 1.10 varken 4 sayı atamadılar ama olsun 1.1 da rahat gelmesi lazımdıBu ara fena patladik acaip iceri girdim bende uzun zaman sonra 2 dakika var 2 sayi lazim.gelmedi munich 10 mac yapiyor schalke ile hepsini yeniyor biz oynuyoruz berabere
valla ben bonussuz oynuyorum kazanınca kimse taş koyamıyo hoş taş koyacak adam bahane edecek bulur ama nedense bonussuz oynadıgım için heralde bir sıkıntı yaşamadım henüz3 site kaldı oynadığım 2 si bonussuz zaten
valla evdekilerden birisinin başvurusu sonuçlandı diye beni es geçmişler sordum evdekilere kimseye birşey çıkmamış erkek kardeşimin iş yeri işsizlik parası alıp kardeşime ödemek için bi başvurusu var heralde ondan bahsediyoIyi aksamlar aslan sonuc varmı buldun mu mangiri
eren senin kuponlar hep yatıyor mu ben çözemedim gitti2si dk 19 da geldi
yakti bjk
he sen sanki hergün 7k tutturuyosuneren senin kuponlar hep yatıyor mu ben çözemedim gitti
Adam bizi şikayet ediyor bütün etkinliklere biz katılıyoruz diyetwitch yayınlarımıza neden gelmiyosunuz agalar forum genelindeki etkinliklere dahi bakmıyosunuz arada bi adam1977 katılıyo okadar sizi hiç göremiyorum
kim yahu kim şikayet ediyoAdam bizi şikayet ediyor bütün etkinliklere biz katılıyoruz diye
Loseday adminleri etiket yapmış bunlar grıiyplaşıyor kendi aralarında dağıtıyor ama forum etkinliğine gelince ilk önce bunlar katılıyor diyekim yahu kim şikayet ediyo
abi kasayı bana verin herkes izler ?twitch yayınlarımıza neden gelmiyosunuz agalar forum genelindeki etkinliklere dahi bakmıyosunuz arada bi adam1977 katılıyo okadar sizi hiç göremiyorum
yahu sen ona ne bakıyosun abi etkinlikten etkinlige gelenlerden bir tık fazla geliyo loss. O da etkinlik varmı diye geliyoLoseday adminleri etiket yapmış bunlar grıiyplaşıyor kendi aralarında dağıtıyor ama forum etkinliğine gelince ilk önce bunlar katılıyor diye
valla kasa bende bile degil mustiabi kasayı bana verin herkes izler ?
Dünkü yayını izledim kasayı 3 k yapmışlardı sonra bi girdim baktım kasa 100 lerdeyahu sen ona ne bakıyosun abi etkinlikten etkinlige gelenlerden bir tık fazla geliyo loss. O da etkinlik varmı diye geliyoya siz katılın abi olurmu öyle şey geçen osmana da kızdım niye girmiyon diye hiç bakmadım diyo
yusuf abi sagolsunDünkü yayını izledim kasayı 3 k yapmışlardı sonra bi girdim baktım kasa 100 lerde
2 k verdi gördüm onu obdan sonra hep spine takılmış heraldeyusuf abi sagolsunsweet bonanza bir kere verince devamı gelecek sandı bastırdı parayı
![]()
sorma işte yayına katılanlara güzel ödül dagıtımı oldu @MarkoBet Destek güzel jest yaptı sizlerde faydalanırdınız o yüzden dile getiriyorum. gerçi sen saglıkcısın müsait olurmusun bilmem de iyi vakit geçirdik iki gün boyunca hafta sonu yine yapıcaz2 k verdi gördüm onu obdan sonra hep spine takılmış heralde
Yayına geliyorum ben izliyorum ama mesaj yazılmıyortwitch yayınlarımıza neden gelmiyosunuz agalar forum genelindeki etkinliklere dahi bakmıyosunuz arada bi adam1977 katılıyo okadar sizi hiç göremiyorum