Boş ver abla it ürür kervan yürürBaşka birinin etkğnliğine kaıtılıyolar demiş küm katılıyoki bizden ben hiç görmedim
Boş ver abla it ürür kervan yürürBaşka birinin etkğnliğine kaıtılıyolar demiş küm katılıyoki bizden ben hiç görmedim
?? benim hatunun meşhur bi lafı varBi tutturmuşlar kendi aralarında dağıtıyolar ?
Parama ortak sanki istediğim gibi kullanırım adamdaki pişkinliğe bakBi tutturmuşlar kendi aralarında dağıtıyolar ?
Başka diyecek laf bulamıyolarda ondan abiParama ortak sanki istediğim gibi kullanırım adamdaki pişkinliğe bak
Bu çocuğu diğer komudada kovmuştum hala akıllanmamışBaşka diyecek laf bulamıyolarda ondan abi
Uslanmaz asi çocukBu çocuğu diğer komudada kovmuştum hala akıllanmamış
Kim sinirlendirdi ablayi??Valla birilerine çatasım geldi şu an ?????
Paramıza ortak sanki adam adminleri etiket yapmış bunlar burda gruplaşma yapıyor kimseye zırnık göstermiyor diye şikayet ediyor ??Uslanmaz asi çocuk
Valla keyfimde yok zaten ?????Kim sinirlendirdi ablayi??
Burakkingmi ne vardıya oda öyleydi ?kendi aralarında yapıyolar dşye hatta söz verdiydim bidakine diye onu bile laf ettiydi ??Paramıza ortak sanki adam adminleri etiket yapmış bunlar burda gruplaşma yapıyor kimseye zırnık göstermiyor diye şikayet ediyor ??
O çakal daha önce benim dağıtımlarımı yapıyordu somra ekmeği kestim ondan öyle olduBurakkingmi ne vardıya oda öyleydi ?kendi aralarında yapıyolar dşye hatta söz verdiydim bidakine diye onu bile laf ettiydi ??
Giden para olsun abi ya önemli olan sağlık mutluluk huzur..Keyif kalmadı valla hiç birimizde neyse şu 3 4 gün sonra bende biraz para olur
Aynen önemli değil daha fazlalarını kazanıp kaybettik hatta ben bu ay kardayım bürolardan kaç tanesi bonusa kapattıGiden para olsun abi ya önemli olan sağlık mutluluk huzur..
bonusla oynamayın abiAynen önemli değil daha fazlalarını kazanıp kaybettik hatta ben bu ay kardayım bürolardan kaç tanesi bonusa kapattı
Hayırlı akşamlar reisHayırlı akşamlar cümleten
3 site kaldı oynadığım 2 si bonussuz zatenbonusla oynamayın abi![]()