S
Supi61
Guest
neyse iyi sohbetler sizlere
Kalp pembe yeşil çok veriyo onlar bide 100x gelirse tamam ?yaa canım çekti ha ??Valla 1.800 liralik aldi kalp açıldı pembe jole acildi mavi açıldı birden 29 k verdi
En fazla kalp veriyor ??Kalp pembe yeşil çok veriyo onlar bide 100x gelirse tamam ?yaa canım çekti ha ??
Her oyun hilesi var abla zekak oyunu en kötu kart 12 13 kesin patliyon 15 16 kart. Cekilmez21 mi o dediğin oyun mantık işi diyolar ona hileside varmış doğrumu ?
8 den fazla olursa daha çok veriyo???En fazla kalp veriyor ??
Çözecem yakında o oyunuda ??Her oyun hilesi var abla zekak oyunu en kötu kart 12 13 kesin patliyon 15 16 kart. Cekilmez
Evet kasayi birden ucuruyor bugun adama kalp düştü peşine hem 100x hemde 50x düştü ayni anda8 den fazla olursa daha çok veriyo???
burdayım reis@mami35 burdamisin ?
21 gecmiycek abla oyunu manti o bide yerden buyuk olcak elinÇözecem yakında o oyunuda ??
Sendemi sardın o videolara ???enişten akşama kadar onları izliyo ??Evet kasayi birden ucuruyor bugun adama kalp düştü peşine hem 100x hemde 50x düştü ayni anda
Hoşgeldin napıyonburdayım reis
Valla bende onlari izliyorum sabah isten geldim 1 saat onlari izledim hayal.kurarak uyudum ??Sendemi sardın o videolara ???enişten akşama kadar onları izliyo ??
Bitti galiba abi ?Ne oldu canlı yayın
sağolasın abla sen napıyonHoşgeldin napıyon ☺
Ne çabukBitti galiba abi ?