Bol sans olsunBoston dallas 247.5 üst
Bol sans olsunBoston dallas 247.5 üst
FBIHasan reis hayirdir Cia den falan mısın ???
Helal olsun valla bu ntv para hep takildi ama namussuz site hep ugurlu geliyor bana bunlara kesinti ve çekemeyip kaybettigim paralar ile 1 tane doğan alirdim?? namussuz monopoly 1xbette vermiyor ntv de oynarken verdikce veriyorMit ten
Daha ufak çaplı ?
Genel olarak çöp site ama ben bu adamdan ne zaman rica ettiysem çözdüHelal olsun valla bu ntv para hep takildi ama namussuz site hep ugurlu geliyor bana bunlara kesinti ve çekemeyip kaybettigim paralar ile 1 tane doğan alirdim?? namussuz monopoly 1xbette vermiyor ntv de oynarken verdikce veriyor
Bir daha ntv mi tövbe ne zarara soktu beniHelal olsun valla bu ntv para hep takildi ama namussuz site hep ugurlu geliyor bana bunlara kesinti ve çekemeyip kaybettigim paralar ile 1 tane doğan alirdim?? namussuz monopoly 1xbette vermiyor ntv de oynarken verdikce veriyor
Keske benim 2k Kaldiginda konussaydik kaptana söyledik halledecekti 20 saat geçti bakiye gitti bana m3saj atiyor sakin oynama??Genel olarak çöp site ama ben bu adamdan ne zaman rica ettiysem çözdü
Ben yazdım o zaman sana sallamadın bizi ?Keske benim 2k Kaldiginda konussaydik kaptana söyledik halledecekti 20 saat geçti bakiye gitti bana m3saj atiyor sakin oynama??
Kral birinde halletmiştik sen ilkinde yazmıştın o zaman cozmustuo verdigin numaradan olayi. 2.defa yeni oldu bu olayBen yazdım o zaman sana sallamadın bizi ?