Saat sürmezSelamun aleykum aksam roll yaparim ben size merak etmeyin bana sokaga cikma yasağı yok ise giderken hallederim bi 1000 atsam kaç saate batiririz ??
Genelde hedefimiz 1000 oluyodu ama bu sefer tersimi olacak ?????Selamun aleykum aksam roll yaparim ben size merak etmeyin bana sokaga cikma yasağı yok ise giderken hallederim bi 1000 atsam kaç saate batiririz ??
Saatte kalmazSelamun aleykum aksam roll yaparim ben size merak etmeyin bana sokaga cikma yasağı yok ise giderken hallederim bi 1000 atsam kaç saate batiririz ??
Valla dogru diyon abi şu ortamda alt diyoruz sayi patlamasi oluyor üst diyoruz sayi atmiyorlarSaat sürmez
Abla titanic benim gibi batmadi ?Genelde hedefimiz 1000 oluyodu ama bu sefer tersimi olacak ?????
Aldığımız ilk kupon lose?1
Saatte kalmaz
Abla ben 50 lirayı monopolye 1446 yapmıştım dedim ben 1000 atarsam 10000 yaparim. 10 tane 1000 attım 2000 yapamadim?Şöylede bakmak lazım ?50 tl yi 1300 yaptıysak 1000 tl neler olmaz ???????????ama o zaman 1001 olmaz işte ?
15 inden sonra olacak onlardaŞöylede bakmak lazım ?50 tl yi 1300 yaptıysak 1000 tl neler olmaz ???????????ama o zaman 1001 olmaz işte ?
Aleyküm selam bin TL atarsan anında patlarSelamun aleykum aksam roll yaparim ben size merak etmeyin bana sokaga cikma yasağı yok ise giderken hallederim bi 1000 atsam kaç saate batiririz ??
Maaş günğn mü o zaman abi ?15 inden sonra olacak onlarda
Aynen ?Maaş günğn mü o zaman abi ?
Emekli maasi ??Maaş günğn mü o zaman abi ?
O zaman daha hırs yapılıyo kaybettiğimi geri alıyım derdine düşüyon ?Aleyküm selam bin TL atarsan anında patlar
Parça parça at ki daha geç lose ol
Aman abi dikkatli olda 1 aylık emek boşa gitmesinAynen ?
Kocattın beni osman daha emekliye 20 sene var laEmekli maasi ??
Yok yav yapmam öyle şeyler sade kendime ayırabileceğim miktar varAman abi dikkatli olda 1 aylık emek boşa gitmesin ☺