Atmıyolar ya dün kayıp bonısuyla 5.25 oran bulmuşum gittim 1.5 üst 1.27 1.30 orandan yattım ??Gerizekalı psg 1.5 üst atar dedik 1 0 yendi normalde her maç en az 3 golü var
Atmıyolar ya dün kayıp bonısuyla 5.25 oran bulmuşum gittim 1.5 üst 1.27 1.30 orandan yattım ??Gerizekalı psg 1.5 üst atar dedik 1 0 yendi normalde her maç en az 3 golü var
Bu ara yatırıyor hep geçen maçın birine aly verdim dğnya sayı çıktı üst veriyom kuruyor yani bu ara kişiye özel ayar veriyor lar gibiCyber NBA gerçek NBA den daha çok lose ediyo
Hangisine daha çok oynanıyosa onun tersini yapıyolar belkide ?Bu ara yatırıyor hep geçen maçın birine aly verdim dğnya sayı çıktı üst veriyom kuruyor yani bu ara kişiye özel ayar veriyor lar gibi
Şike daha kolay sonuçta 2 kişi yi satın alsan yetiyorHangisine daha çok oynanıyosa onun tersini yapıyolar belkide ?
Roket ligi de genelde üst oluyor ama sürekli yokNba cyber değilde alttaki maçlar varya snakes falan onların 100 de 80 i geliyo genelde
Bitmeyeydi iyiydi apla ??Yeni yeni formül bulmaya çalışırken para bitti????
He ya rol yapardım size ???Bitmeyeydi iyiydi apla ??
Ufak yatırımlar sorun değil yüklü girmeyelim bu ara ligler açılacak yavaş yavaş.Ara verelim diyozya para olınca ilk yapacağımız şey oslobete yatıtım yapmak o zamanda bi kanalırki ara veriyorum diyince kazanç patlaması oluyo ???
Valla benimde aklımdan o geçiyodu ?? @Supi61 şu lüksbete bi baksanya ?????Tek çare lüksbet ?