Çok haklısın kardeşimBen bilerek takip etmedim roller diger tarafta oluyordu kimse ne burdaki insanlari ne de burayi düşünüyordu simdi gelip burda roll olunca takip etmek istemedim
Çok haklısın kardeşimBen bilerek takip etmedim roller diger tarafta oluyordu kimse ne burdaki insanlari ne de burayi düşünüyordu simdi gelip burda roll olunca takip etmek istemedim
Bizi supiden başka etiket eden bile yok ??Ben bilerek takip etmedim roller diger tarafta oluyordu kimse ne burdaki insanlari ne de burayi düşünüyordu simdi gelip burda roll olunca takip etmek istemedim
Son iki saat 14 dk ?Bizi supiden başka etiket eden bile yok ??
Aleyküm selamselamun alüyküm
O isler gecti artik ablaBizi supiden başka etiket eden bile yok ??
Aleykum selam sahin agaselamun alüyküm
Orası öyle biz kim gelirsede selam alıp katıyoruz içşmize ama orda adımız anılmıyor artık önceden öylemiydi ?o taraf bu taraf yok usaklar .. artik hep beraber tadini cikaralim bu konuda bahsin ve sohbetin![]()
@ZuhaltcBizi supiden başka etiket eden bile yok ??
Abi burda degil obur tarafta ??
Oruçluya olsun burda sandı o ???Abi burda degil obur tarafta ??
Yanlış anladım ??Abi burda degil obur tarafta ??
abla benim için o konu siz yokken öldü ?? yazmaya ihtiyac duymuyorum diyeyim ?Bizi supiden başka etiket eden bile yok ??
Sen burdasın bizlesin zaten seni biliyoz hem benimde üyelik açık ama yazma isteği gelmiyo biz varķen tadındaydı orası benceabla benim için o konu siz yokken öldü ?? yazmaya ihtiyac duymuyorum diyeyim ?
bu arada selamün aleyküm ?
Bende tuğrul33 ile girip bu konu yinemi açıldı diye yazmıştım?abla benim için o konu siz yokken öldü ?? yazmaya ihtiyac duymuyorum diyeyim ?
bu arada selamün aleyküm ?