Yapacak gibi ballı bu günkolay gele uustadd .. bu babaking 4haneli yaparmi kasaasini
Yapacak gibi ballı bu günkolay gele uustadd .. bu babaking 4haneli yaparmi kasaasini
Demekki seni gruptan saymıyorlar niye yırtınıyonki ayrıca doğrudur gruplaşma yapıyoruz senide ilgilendirmez değilmi@BonusLideri @JOSEP
Suat abi enes vs beni tanırlar . Şu konuya değinmek istiyorum . Az önce selam vererek konuya dahil olmaya çalıştım öylesine bı amacimda yoktu 1 kişi bile aleyküm selam demedi .gruptan birisi selam verse anında cevap veriliyor . Ama ve lakin gördüğüm ve analiz ettiğim şu bu konudaki kişiler gruplaşma yapıyor . Bu da forumun bolunmesine sebep oluyor . Gerisi size kalmış teşekkürler
Gözden kaçmıştır yoksa Allahın selâmıdır niye almayalım?@BonusLideri @JOSEP
Suat abi enes vs beni tanırlar . Şu konuya değinmek istiyorum . Az önce selam vererek konuya dahil olmaya çalıştım öylesine bı amacimda yoktu 1 kişi bile aleyküm selam demedi .gruptan birisi selam verse anında cevap veriliyor . Ama ve lakin gördüğüm ve analiz ettiğim şu bu konudaki kişiler gruplaşma yapıyor . Bu da forumun bolunmesine sebep oluyor . Gerisi size kalmış teşekkürler
Gelmiş zatenhadi bakalm
[TABLE]
[TR]
[TD][/TD]
Boston Celtics Cyber - Dallas Mavericks Cyber- 3. Çeyrek Toplamı - Alt (60.5)
[/TR]
[/TABLE]
Sen önce selam almayı bil.sonra cevap ver banaDemekki seni gruptan saymıyorlar niye yırtınıyonki ayrıca doğrudur gruplaşma yapıyoruz senide ilgilendirmez değilmi
Yok kardeşim dün de aynısı olduGözden kaçmıştır yoksa Allahın selâmıdır niye almayalım?
Ben adam olanın selamını alırım kafanı yorma senSen önce selam almayı bil.sonra cevap ver bana
Hadi inşallahhadi bakalm
[TABLE]
[TR]
[TD][/TD]
Boston Celtics Cyber - Dallas Mavericks Cyber- 3. Çeyrek Toplamı - Alt (60.5)
[/TR]
[/TABLE]
Diyecek birşey bulamayınca hemen hakaret edersin adamlık bu yaBen adam olanın selamını alırım kafanı yorma sen
Nazar boncuğu diyelim kardeşim en iyisi biz 10 kupon yaptık 10.u da loseohaaa beee 2 ligi 3lük saydı yetmedı son 1 sanıyede attı bu sansızlk deglde nedir