Vallaha kansiz ecel terleri dökturdu son paramizdiVe aleyküm selâm. Utahspor osmanla uğraşıyo sabah beri ??
Vallaha kansiz ecel terleri dökturdu son paramizdiVe aleyküm selâm. Utahspor osmanla uğraşıyo sabah beri ??
Bugun yeni bir baslangicin ilk adımları bundan sonra küfürsüz güzel gunler bizi bekliyor yavaş yavaş ay başına kadar zararin belli bir miktarini kurtarip borclari kapatiyorum sonra düzene giriyorumBugün küfür ? edip lose dersen dövecem seni
Allah belami verecekti son anda kurtardim 355 kasa 70 e dustu az once ucu ucuna buyuk para kacirdik 4x geldi 4 rollsda 14 var 4 rolls da durdu birden donderdi ibneler pesine 2 rollx atti 17.5 vardi 263 geldi kasayi geri topladi talep verecem simdkmono girdi osman abi kesin
abi girme şuna sporda iyisinAllah belami verecekti son anda kurtardim 355 kasa 70 e dustu az once ucu ucuna buyuk para kacirdik 4x geldi 4 rollsda 14 var 4 rolls da durdu birden donderdi ibneler pesine 2 rollx atti 17.5 vardi 263 geldi kasayi geri topladi talep verecem simdk
Osman alkolik gibi monopolik olmuş bi ara benfr rulete sarmıştım böyle. Bi ara dediğim şu anki mevcut borcumun %85 ini oluşturuyor.abi girme şuna sporda iyisin
Ders oldu bana akillanmiyorum ama yok girmem bir süre onceden ne güzel 1 ve 2 oynayarak kazanıyordum simdi 10 2 rolls 4 rolls oynuyorum.batirdi beni hep sistemo biliyorum 1 2 hep kazanir ama gidiyorum aptalligima 10 , 2 rolls 4 rolla oynuyorumabi girme şuna sporda iyisin
Benimde olan borcumun %90 monoOsman alkolik gibi monopolik olmuş bi ara benfr rulete sarmıştım böyle. Bi ara dediğim şu anki mevcut borcumun %85 ini oluşturuyor.
Hic oynama osman. Erenin dedigi gibi sporda iyisin ozellikle kafan rahatsaDers oldu bana akillanmiyorum ama yok girmem bir süre onceden ne güzel 1 ve 2 oynayarak kazanıyordum simdi 10 2 rolls 4 rolls oynuyorum.batirdi beni hep sistemo biliyorum 1 2 hep kazanir ama gidiyorum aptalligima 10 , 2 rolls 4 rolla oynuyorum
kaybedince 2x sureklibu monoda martingale olurmu ?
surekli 1 bassak
Google ye martingale yazdım at çıktı eren AT ??bu monoda martingale olurmu ?
surekli 1 bassak
mesela 7 basiyon kaybedince 14 kaybedince 28 kazanana kadar gidiyon kazananinca gene 7Google ye martingale yazdım at çıktı eren AT ??
İşte bu az az kaybettin totel çok oldu şimdi az az kazanıp totelde çok olsunBugun yeni bir baslangicin ilk adımları bundan sonra küfürsüz güzel gunler bizi bekliyor yavaş yavaş ay başına kadar zararin belli bir miktarini kurtarip borclari kapatiyorum sonra düzene giriyorum