Neyseki artik bana 5k mesaja 100 tl diyemeyeceksin ?100 mesaj garanti bu maçta 3k yı geçecrm ????
Abla degistirdik.maçı ??100 mesaj garanti bu maçta 3k yı geçecrm ????
Valla noldu sana tüm rozetlerin gitmiş ????Neyseki artik bana 5k mesaja 100 tl diyemeyeceksin ?
Bol şanslar buda güzel
Bilmiyorum bi sabah uyandim baktim kedi yavrusu gibi ortada kalmisim ??Valla noldu sana tüm rozetlerin gitmiş ????
Onu cok uyardım yetkili tanidigim.var dedim.dinlemedi sonu husran???Valla noldu sana tüm rozetlerin gitmiş ????
Boyle daha iyi oldu bence
Bide benide pembe tipster yapacaktı ???????Onu cok uyardım yetkili tanidigim.var dedim.dinlemedi sonu husran???
Yetkili tanidiklarinin topuklarina sıktırtma bana bi kere ben istifa ettim taamm mi ??Onu cok uyardım yetkili tanidigim.var dedim.dinlemedi sonu husran???
Yapalim abla admin beye rixa edelim??Bide benide pembe tipster yapacaktı ???????
Yetkili abim eminim suan bu mesaji görüyorsun gerisini sen halledersin bulunduğu yerdr tanidiklarinda var ??Yetkili tanidiklarinin topuklarina sıktırtma bana bi kere ben istifa ettim taamm mi ??
Hala iceride baglantilarim var hallederiz ?Bide benide pembe tipster yapacaktı ???????