S
Supi61
Guest
siradakii kuponu kim atio ???
Olm ahmetin kuponundaki dogaustu totemimi unuttun sanirimBoşuna nicki alfa degil abla ?? gelir gelmez olaya el.atti juve yendi harbiden bu işte alfa ordinaryüs ???
Tuh gec gordum abi kusura bakma ya1. Per 52.5 üst daha sağlam gibi
Yağmur da yağıyorsa yeni neşe aramiza hos geldin ?????İnt çékmiyo yaaâ????
Bol şanslarBiraz uzun olacak ama kusura bakmayin
Ben gidip sahurluk bi seyler getiriyim anca biter bol sansBiraz uzun olacak ama kusura bakmayin
Harbiden be neydi o Gun.bende galatasaray macinda.gorevliydim su gol atacak diyordun pat gol geliyordu??Olm ahmetin kuponundaki dogaustu totemimi unuttun sanirim
Yağmurlu evet ?????kankam değilmi sonuçta ya suyuna ya huyuna ????Yağmur da yağıyorsa yeni neşe aramiza hos geldin ?????
Hepimizin şansı abla bakalim nerede patlicaz ?Bol şanslar
Hepimizin sansi supi reissboll sans osman
Iste gelde bazi arkadaslara anlat 5 dakika icinde 4 mactan 7 gol cikardik ama yaranamadik simdi cagirsan buraya yine sunu der olm kuponu yapan benim senin totemin ne alaka ?Harbiden be neydi o Gun.bende galatasaray macinda.gorevliydim su gol atacak diyordun pat gol geliyordu??
Nasi kandirdi bizi tokatladi kaçtı ya ???Yağmurlu evet ?????kankam değilmi sonuçta ya suyuna ya huyuna ????
Ama maclari adam secmisti ??Iste gelde bazi arkadaslara anlat 5 dakika icinde 4 mactan 7 gol cikardik ama yaranamadik simdi cagirsan buraya yine sunu der olm kuponu yapan benim senin totemin ne alaka ?
Hakkatén o neydi gı?????????Nasi kandirdi bizi tokatladi kaçtı ya ???
Sokakta kalıyordu sözde paralarimizi hangi kurpiyerlere yedirdi acabaHakkatén o neydi gı?????????
Preston 2 atarida o secmisti degil mi @tnkk14 ?Ama maclari adam secmisti ??