K
köpek1
Guest
As gunaydin abla gozetleme bitti mi ?Selamlar günaydın herkese ??
As gunaydin abla gozetleme bitti mi ?Selamlar günaydın herkese ??
gunaydınlarrSelamlar günaydın herkese ??
Gözetlemiyodumki hem görünüyomuki online olduğum çevrimiçi üyeler yerinde ?As gunaydin abla gozetleme bitti mi ?
aleyküm selam gunaydin abla ??Selamlar günaydın herkese ??
Evet abla girip ciksanda bi 30 dk aktif gorunuyorsun orda herkeste oyle ?Gözetlemiyodumki hem görünüyomuki online olduğum çevrimiçi üyeler yerinde ?
Ne oldu lan redmi ettileraleyküm selam gunaydin abla ??
ses yok hâlâNe oldu lan redmi ettiler
Yapin olm banane beni alakadar etmiyor artik ?ses yok hâlâ
30 dk icinde diyor ??
sponsor yapalım şu siteyi ?
Ama boss da aktif olduğu zaman burda nicki görünmüyo orda o nasıl oluyoki nerden ayarlanıyo?Evet abla girip ciksanda bi 30 dk aktif gorunuyorsun orda herkeste oyle ?
Sade bir üye yetki yok nasıl sponsor yapsınYapin olm banane beni alakadar etmiyor artik ?
Oda gorunuyor gelince ispatlarim sana ?Ama boss da aktif olduğu zaman burda nicki görünmüyo orda o nasıl oluyoki nerden ayarlanıyo?
Bence var sen onu admşnken görüyodun şimdi göremen ??Oda gorunuyor gelince ispatlarim sana ?
Gelde anlat adamin hafizasinda nasil iz biraktiysak artik ?Sade bir üye yetki yok nasıl sponsor yapsın
Oruç kafa hoş gör senGelde anlat adamin hafizasinda nasil iz biraktiysak artik ?
Ben istedigimi her sekilde gorurum ?Bence var sen onu admşnken görüyodun şimdi göremen ??
Adamsın aynen öyle sponsor az burdaSponsor site getirinde bonus dagitsin
saglamlari seciyoruz ?Sponsor site getirinde bonus dagitsin