Ya abi ne tipsteri 3. Adımı zor geçiyom ben ????Senide tipsiz yaptim sanada yakisti valla kalsin boyle ?
Ya abi ne tipsteri 3. Adımı zor geçiyom ben ????Senide tipsiz yaptim sanada yakisti valla kalsin boyle ?
tipssster ?Ban ban ban ?????
ben 1. adimi zor geciyorumYa abi ne tipsteri 3. Adımı zor geçiyom ben ????
Valla şimdide olmuş aramızdaki sorun ??kankalarmışya aralarında halletmişler ?Bunu whatsaptan engelledim ömerim düşün yani o kadar şimdi bide bu döl bir arkadaşına 50 tlcik borç vermiş borç versiği vatandaşta gününde vermemiş bizim konuya geldi çocuğa demedik laf bırakmadı 50 tl için dolandırıcı etti aradan biraz zaman geçti bi baktım kanka diyolar birbirlerine bu kadar karaktersizler yani
Olsun bi bay tipsizimiz var birde kadin tipsizimiz olsun foruma renk katar kuponlariniz lose yuzu gormesin ?Ya abi ne tipsteri 3. Adımı zor geçiyom ben ????
Nasıl geçemiyon son darbeyi vurdun ya dünYa abi ne tipsteri 3. Adımı zor geçiyom ben ????
Zaten forum aleminin en buyuk dolandiricilari ordan mezun oldu utku, hasan adini unuttugum bir suru profesyonel dolandirici daha3 5 dilenciye kaldı orası birbirinden dilenirler
Olsun abi maçı söyleyende sendin ben tuşları kullandım sadece?Nasıl geçemiyon son darbeyi vurdun ya dün
Tipsterde oldun sen bu gazla bugun 5 k çekersin ?Olsun abi maçı söyleyende sendin ben tuşları kullandım sadece?
Olsun darbe senden geldi önemli olan son vuruşturOlsun abi maçı söyleyende sendin ben tuşları kullandım sadece?
Ama renk uyumu olmadı sanki pembeyle turuncu ????Tipsterde oldun sen bu gazla bugun 5 k çekersin ?
Çok acıtmışız unutamıyorlarDün giyotinle atışmışlar yine bi konuda ama ağzının payını vermiş giyotin ??
Onu bende farkettim gargamel ile jerry gibi uyumsuz olmuş teknikçi gelsin bi soralim degisiyormu rengi diye ?Ama renk uyumu olmadı sanki pembeyle turuncu ????
Aynen oda pembe olsun ?????Onu bende farkettim gargamel ile jerry gibi uyumsuz olmuş teknikçi gelsin bi soralim degisiyormu rengi diye ?
Bisey denedim tuh oda olmadiAynen oda pembe olsun ?????
Aleykümselam hoşgeldin ?s.aleykum hayirli sabahlarr guzel forumlar
A.selam hayirli gunlers.aleykum hayirli sabahlarr guzel forumlar